Gündem
  • 18.12.2017 00:02

Başbakan Yıldırım'dan Mesut Yılmaz'a taziye ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakanlardan Mesut  Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiği Beykoz'daki eve geldi.

Başbakan Yıldırım ile Semiha Yıldırım'ı eve girişleri sırasında eski Başbakan Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz kapıda karşıladı.Yılmaz ailesine taziye dileklerini ileten Başbakan Yıldırım, burada yaklaşık 20 dakika kaldı.

Kur'an-ı Kerim'in de okunduğu taziye ziyaretinin ardından Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Beykoz'dan ayrıldı.Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra, taziye ziyaretine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, çok sayıda milletvekili ve iş dünyasından isimler katıldı.

Başbakan Yıldırım'dan Mesut Yılmaz'a taziye ziyareti

Başbakan Yıldırım'dan Mesut Yılmaz'a taziye ziyareti

TAZİYE ZİYARETLERİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de , eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulundu. Tekin, Mesut Yılmaz'ın Beykoz'daki evine geldi. Gürsel Tekin, ziyaretinden ardından yaptığı açıklamada  "Çok değerli eski Başbakanımızın oğlu ne yazık ki hayatını kaybetti. Allah hiçbir anaya, babaya evlat acısı yaşatmasın. Çok büyük bir acı. Bu acı tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Başta ailesine, sevenlerine, dostlarına, herkese baş sağlığı diliyorum" dedi. Tekin, açıklamanın ardından ayrıldı.

AĞAOĞLU DA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Öte yandan İş adamı Ali Ağaoğlu da Yılmaz Ailesi'nin Beykoz'daki evini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Güncellenme Tarihi : 17.12.2017 23:40

İLGİLİ HABERLER