Gündem
  • 7.10.2015 11:55

Başbuğ KAÇAK SAVCILARI bombaladı

BEN NEDEN YARGITAY'DAYIM?
PKK terör örgütünün eylemleri, Suruç saldırısından hemen sonra beklenmedik şekilde başladı. Daha önce yaşanmamış seviyede devam ediyor. Her gün şehitler veriyoruz. Yüreğimiz yanıyor. Şehit haberlerini takip bile edemiyoruz. Suriye hududunda Türk uçakları ile Rus uçakları burun buruna geliyor.
Türkiye bu halde iken, bu gün ben neden Yargıtay’dayım? Türkiye ve bizler acaba enerjimizi yanlış yerlerde mi harcıyoruz?Burada ne yapacağım, ne konuşacağım?
BU SAVCILAR KİM
Bu davaların iddianamelerini hangi savcılar hazırladı? Görevlerinden uzaklaştırılan, suç örgütleri ile ilişkili oldukları ileri sürülen, kimi şuanda tutuklu olan, kimi de yurtdışına kaçan savcılar bu iddianameleri hazırladılar.
DÜŞMAN ÜLKE SAVCISI KADAR OLAMADILAR
Üzülerek söylüyorum; bu iddianameleri hazırlayan kendi ülkemizdeki bu savcılar, bir düşman ülkenin savcısı kadar bile adil olamadılar.Özel Yetkili Mahkemeler ise bu kararlara imza atan mahkemelerdir.Bu mahkemeler AYM’nin ihlal kararlarının üzerine alelacele kapatılan mahkemelerdir.Bu mahkemeler neden kapatıldı? Görevleri bittiği için mi? Yoksa işledikleri hukuk cinayetleri ayyuka çıktığı için mi?Bu mahkemelerin hakimlerine ne oldu?Bazıları görevlerinden uzaklaştırıldı, bazıları suç örgütü içine sokuldu, bazıları da tutuklandı. Bu savcıların ve hakimlerin aldıkları kararların hukuk değeri taşıdığını söyleyebilir miyiz?


 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:05

İLGİLİ HABERLER