Gündem
  • 10.7.2018 21:45

Başkan Erdoğan KKTC’de

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC’ye düzenlediği ziyaret kapsamında başkent Lefkoşa’daki Ercan Uluslararası Havalimanı’nda resmi tören ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında başkent Lefkoşa’daki Ercan Uluslararası Havalimanına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında KKTC’li bakanların, milletvekillerinin ve iş adamlarının katıldığı bir tören ile karşılandı. Yaklaşık bin kişinin ise Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için havalimanın otoparkına geldiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de resmi törenle karşılandı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında başkent Lefkoşa’da Ercan Uluslararası Havalimanı’na geldi. Havalimanından ayrıldıktan sonra Lefkoşa Atatürk anıtını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan anıta çelenk koyup anıt özel defterini imzaladı. Daha sonra ise KKTC Cumhurbaşkanlığında düzenlenen resmi törende KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından karşılandı.
Resmi törenin ardından iki ülkenin temsilcileri heyetler arası görüşme gerçekleştirecek. Görüşmeden sonra ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı basın toplantısı düzenleyecek

Güncellenme Tarihi : 10.7.2018 21:48

İLGİLİ HABERLER