Gündem
  • 21.6.2017 19:34

BİLGİ GÜVENLİĞİ VE HOSTİNG SERVİSLERİNİN ÖNEMİ

İletişim teknolojileri ve özellikle internet altyapısının Dünya ile birlikte ülkemizde de çok ciddi oranda artmasıyla birlikte küçük esnaftan kobilere, kobilerden holdinglere, bankalardan tahsilat şirketlerine sayamayacağımız kadar proje, işletme, girişim ve fikir internet üzerinden kendi ekosistemini yaratıyor.  Buraya kadar herşey normal, fakat ya güvenlik?

Tüm bu siteleri veya uygulamaları barındırdığınız hosting firmasının yetkinliği bu konuda size güven sağlıyor mu,  biz ixirhost olarak 2006 yılından günümüze servisler üretmekteyiz, bununla birlikte sahip olduğumuz ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası ile bilgi güvenliğine maksimum düzeyde önem gösteriyor ve geliştiriyoruz. Verilerin internet ortamında saklanması ve her an erişilebilir veya zaafiyet üzerinden yetkisiz erişim sağlanabilmesi verilerin sızdırılması, verileri sakladığınız firmanın ciddiyeti ve tecrübesiyle doğru orantılıdır.

WEB HOSTING Servislerinin Önemi

Verilerinizi internette saklamanın, sitenizi yayınlamanın ve mail alışverişi yapmanızın en kolay ve uygun yolu web hosting servisleridir, bu konuda ixirhost size multiplatfrom ssd web hosting hizmetlerini sunmakta, her iki platformda da bir çok özelliği desteklemekte, gelişmiş gelen ve giden anti-spam filtresi sorunsuz mail trafiği ile birlikte Tier3 datacenter altyapısı, dell ve cisco ürünlerinden oluşan sunucu/storage altyapısı ile kalitesi ile 12 yıldır kaliteli servisler üretmektedir.

Hosting tercihlerinizi yaparken, eski firma olmasına, adresine, telefonuna dikkat etmeniz ve sahip olduğu ISO Kalite belgelerini araştırmanız sizin için önemli kriterlerdir, aksi halde verilerinizin çalınması, paylaşılması, mahremiyetinin hiçe sayılması gibi bir çok sorun başınızdan eksik olmayacaktır.

Kiralık Sunucu Hizmetleri

Kiralık sunucu servislerinde mülkiyeti hosting firmasına ait olan, altyapısını yine hosting firmasının sağladığı fiziksel bir sunucuyu kiralamanıza verilen addır. Bu serviste fiziksel bir sunucu tarafınıza tahsis edilir ve tamamen sizin kullanımına adanır, paylaşımsız kaynaklar ile sunucunuzu daha güvenli ve stabil olarak kullanabilirsiniz, Tier3 altyapılı datacenter ve 3 farklı operatör yedekli internet erişimimizi diğer servislerimizde de olduğu gibi dedicated server (kiralık sunucu)servisimizde de sunmaktayız.

Veriler Bulutta

Sadece web siteleri değil, artık şirketinizin içerisinde çalışan muhasebe uygulamalarından tutun size özel CRM sistemlerine veya santral sistemlerine veya mail sunucularına kadar herşeyi fiyat/performans dengesinde ölçeklenebilir kaynaklar ile cloud server (bulut sunucu)hizmetinde bulabilirsiniz, ihtiyacınız olan kadarı alabilir, daha sonra ölçeklendirebileceğiniz bir yapıyla efektif olarak kullanabilirsiniz. Diğer servislerimizde olduğu gibi %99,99 uptime ve İstanbul merkezi veri merkezimizden bu hizmetleri sağlamaktayız.

Güncellenme Tarihi : 21.6.2017 19:36

İLGİLİ HABERLER