Gündem
  • 1.3.2017 12:27

Binanın bodrum katında uçak bulundu

İSTANBUL Avcılar’da bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrumunda ne zaman ve nasıl bırakıldığı belirlenemeyen 2 kişilik hurda uçak bulundu.

Ambarlı Mahallesi’ndeki boş bulunan bir binanın bodrum katını kiralamak isteyenler sahibini aradı. Ancak sahibine ulaşılamadı. Burayı depo olarak kullanmak isteyenler kapısı iple bağlı, zaman zaman evsizlerin kaldığı bodrum katına baktıklarında içeride iki kişilik, ultralight yani hafif uçak sınıfında, tek motorlu bir uçağın gövdesi ile kanatları olduğunu görünce şaşırdı.

İşte binanın bodrum katında bulunan uçak

Binanın bodrumunda sahipsiz uçak parçaları olduğuna kimse inanmazken, bölgede işyeri bulunan Doğan Bağci da komşu binaya gitti.

Bağci, "Yıllardır buradayım. Bu uçak parçalarının buraya girmesi imkansız. Kapı genişliği buna uygun değil. Bu uçağın gövde ve kanatları buraya nasıl gelmiş, neden getirilmiş anlamak mümkün değil. Buna kimseyi de inandıramıyoruz" dedi.

Bodrum kat ve aynı binadaki işyeri sahibinin 15 yıldan bu yana ortalıkta görünmediği, kimse tarafından da tanınmadığı ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 1.3.2017 12:37

İLGİLİ HABERLER