Gündem
  • 18.7.2018 12:08

Binlerce insan bu karikatürleri paylaşıyor! Kılıçdaroğlu çok pişman olacak

Dün partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ mezuniyet töreninde açılan Başkan Erdoğan'a hakaret pankartını savunarak kendi Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan'a hakaret eden pankartı yayınlayan Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar sert tepki gösterirken, mizah dergisi Misvak da Kılıçdaroğlu'nu söylediklerine pişman edecek karikatürler yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ'nün mezuniyet töreninde Başkan Erdoğan için açılan alçak pankarta sahip çıktı. partisinin grup toplantısında Başkan Erdoğan için ODTÜ'de açılan hakaret içerikli pankarta ve açanlara sahip çıktı.

KARİKATÜRÜ YAYINLAYACAKMIŞ VE BAŞKAN ERDOĞAN'A HAKARET
Kılıçdaroğlu yaptığı skandal açıklamada, "13 yıl önce Penguen dergisi bir karikatür yayımlanıyor. Eleştiriye açık değil! Benim twitter hesabımdan bugün bu karikatür yayınlanacak. Hitler de böyleydi, Mussolini de böyleydi, eleştriye tahammül edeceksin. Ben bugün bütün Milletvekili arkadaşlarımdan istirham ediyorum, bu karikatürü yayınlasınlar. Benim twitter hesabımdan bu karikatür yayınlanacak!" ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Türkiye düşmanlığıyla bilinen  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu skandal harekete sosyal medyada tepkiler çığ oldu! Kemal Kılıçdaroğlu'nun milli iradeyi hiçe sayarak ODTÜ'lü hainlerin açtığı pankartı paylaşması millete saygısızlık olarak değerlendirildi.



Kılıçdaroğlu'nun yüzünü hayvanlara ekleyen bir vatandaş ise Kılıçdaroğlu'na anladığı dilden cevap verdi. Vatandaşın Kılıçdaroğlu için yaptığı bu pankarta " Al sana mizah" şeklinde yorumlar geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin grup toplantısında bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan'a hakaret etmeyi kendine iş bilen Kılıçdaroğlu dün yine şaşırtmayarak davranışlarını yineledi. 

ALÇAK PANKARTI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde ODTÜ'nün mezuniyet töreninde Başkan Erdoğan'a hakaret içeren bir pankart açılmıştı. hakaret içeren pankartın ardından öğrencilerin gözaltına alınmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, dün grup toplantısının ardından o pankartı 'Eleştiriye ve mizaha tahammül edeceksin, etmelisin! Hapse atarak eleştirinin ve mizahın önüne geçemezsin.' ifadeleriyle Twitter hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun skandal paylaşımına vatandaşlardan çok sert tepki geldi. 


'TAHAMMÜL EDECEKSİN'

Kılıçdaroğlu'nun ''Eleştiriye ve mizaha tahammül edeceksin, etmelisin'sözlerinin ardından mizah dergisi misvak birçok karikatür yayınladı. Binlerce kişi tarafından beğenilerek paylaşılan karikatürler hakkında Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceği ise merak ediliyor. 




TAKVİM

YENİ AKİT

.

Güncellenme Tarihi : 18.7.2018 12:17

İLGİLİ HABERLER