Gündem
  • 20.9.2014 23:44

Büyük konuşan haşhaşi şimdi ne yapacak

Konsolosluk görevlileri kaçırıldıktan sonra attığı tweerlerle gündeme gelen ikili, MİT'in düzenlediği kusursuz operasyondan sonra tamamen çark ettiler.

IŞİD'in 49 gündür rehin tuttuğu konsolosluk görevlilerinin başarıyla gerçekleştirilen operasyon sonrasında Türkiye'ye getirilmelerinin sevinci yaşanırken, her durumda felaket tellallığı yapan ve paralel yapının sözcülüğüne soyunan kişiler yine bu durumu baltalamaya çalıştılar. Mehmet Baransu ve Önder Aytaç daha önce sosyal medya üzerinden yazdıkları sözlerinin tam aksi yönde sözler söyleyerek adeta 'u' dönüşü yapmış oldular. İşte o sözler:

Hevesi kursağında kaldı

Birtakım medya kuruluşlarının rehine olayının ilk yaşandığı günlerde takındığı tavrı takınan Baransu sosyal medyada "hevesi kursağında kalanlar" grubuna dahil edilmiş durumunda.

İşte Baransu'nun o tarihte attığı tweet:










 

ÖNDER AYTAÇ'IN IŞİD SÖZLERİ BAŞINA DERT OLDU

Önder Aytaç'ın "Eğer MİT rehineleri kurtarırsa Hakan Fidan'ın elini öperim. Twitter'dan defolup giderim" sözleri rehinlerin serbest kalmasının ardından elinde patladı.

Bugün IŞİD tarafından rehin alınan 46 Türk'ün serbest kalması Cemaate yakınlığı ile bilinen Önder Aytaç'ın Hakan Fidan ve MİT hakkındaki sözleri akıllara geldi.

 
DEFOLUP GİDERİM

Aytaç, haftalar önce "Eğer MİT rehineleri kurtarırsa Hakan Fidan'ın elini öperim. Twitter'dan defolup giderim" demişti.
 
Rehinelerin Hakan Fidan'ın önderliğinde MİT tarafından yapılan başarılı çalışmayla kurtarılmasının ardından Aytaç, bu sözünü unutarak tweet atmaya devam etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:40

İLGİLİ HABERLER