Gündem
  • 12.1.2019 11:45

Büyük panik!.. Paris'te şiddetli patlama

Fransa'nın başkenti Paris'te patlama meydana geldi.

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan fırında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti nedeniyle terör korkusu yaşandı. Gaz kaçağından meydana gelen patlamada 4 kişi öldü, 36 kişi yaralandı.

Fransa polisi, başkent Paris’te bir patlama olduğunu ve çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi. Polis yetkilileri Paris’in 9. bölgesinde, rue de Treviso’da çok güçlü bir patlama yaşandığını söyledi.
Patlamanın bir fırında olduğu, önce bir alev ardından da güçlü bir patlama olduğu bildirildi.İlk gelen bilgiler bunun bir gaz kaçağından kaynaklandığı yönünde..

PATLAMA NEDENİYLE BÜYÜK HASAR MEYDANA GELDİ

CNN Türk Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin, Paris’te meydana gelen patlamayla ilgili son bilgileri paylaştı. Morin, ikinci bir patlama tehlikesinin halen sürdüğünü ve şiddetli patlama nedeniyle 36 kişinin yaralandığını aktardı. Patlamayla ilgili son bilgiler şöyle:

“Bir ekmek fırınında patlama gerçekleşti. Patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı belirtiliyor. Terör saldırısı korkusu yaşandı. Daha sonra bunun bir ekmek fırınında meydana gelmesi nedeniyle kaza kaynaklı olduğu belirtiliyor. İtfaiye görevlileri olay yerinde müdahalelerde bulundu.

İlk gelen bilgilere göre çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Patlamanın yenilenebileceği korkusu var. Patlamanın şiddetiyle cadde üzerindeki otomobil ve evlerde büyük hasar var. Binanın alt kısmı yıkılmış durumda.

Güncellenme Tarihi : 12.1.2019 15:33

İLGİLİ HABERLER