Gündem
  • 17.1.2018 13:39

Canan Kaftancıoğlu Erdoğan'dan özür diledi

Canan Kaftancıoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Gezi sürecinde Erdoğan ilgili paylaştığım mesaj nedeniyle kendisinden samimi olarak özür diliyorum dedi

Kızıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarına karşı çıkan Kaftancıoğlu, “İlhan Cihaner’in kızı da günahsız Yasin Börü de Kemal Bülbül de günahsız… Çocukları siyasi kavganın öznesi yapmayalım” dedi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A SELAM YOLLAYALIM ARKADAŞLAR

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP’lilerle olan fotoğrafına yönelik eleştirilere yanıt veren Kaftancıoğlu, “Selahattin Demirtaş’a selam yollayalım arkadaşlar. Ben bu memlekette bir siyasetçi olarak halkın iradesiyle seçilmiş herkesle fotoğraf veririm bununla da gurur duyarım” açıklamasında bulundu.

“ERDOĞAN’DAN SAMİMİ ŞEKİLDE ÖZÜR DİLİYORUM”

Canan Kaftancıoğlu, Gezi olaylarıyla ilgili tüm paylaşımlarının arkasında olduğunu belirterek “Orada gözümden kaçmış bir şey var hepimiz insanız, hata yaparız. Özür dileyerek paylaşmak istiyorum, Erdoğan’ın annesine küfür olan duvar yazısını da paylaşmışım. Annelik kutsaldır ben hiç kimsenin annesine bir şey dedirtmem. Erdoğan’dan samimi şekilde özür diliyorum.”

HALK TV'DEN CANLI YAYIN

Halk TV, İstanbul İl Başkan adayı Kaftancıoğlu’nun 6 yıl önce attığı tweeti yeni atılmış gibi gündeme getirip, hedef göstermişti.

Canan Kaftancıoğlu'nun basın toplantısını Halktv'nin canlı yayımlaması dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2018 13:47

İLGİLİ HABERLER