Gündem
  • 11.12.2016 13:05

Cem Mumcu denen ruh hastasından hain tweet

İsminin önünde psikiyatr, yazar ve programcı gibi sıfatlar taşıyan Cem Mumcu'nun Beşiktaş'taki bombalı saldırıya ilişkin attığı tweette alçakça ifadelerle millete ve kahraman evlatlarına saldırması sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Mumcu'nun İstanbul saldırısı ve 15 Temmuz'da şehit düşenlerle ile adeta dalga geçtiği o paylaşımı.

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında gerçekleştirilen alçak terör saldırısı üzerine sosyal medyada Cem Mumcu isimli yazarın yaptığı yorum büyük tepki topladı.

ŞEHİDLER, MİLLET VE KAHRAMAN EVLATLARIYLA DALGA GEÇTİ

Kişisel sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin skandal bir paylaşım yapan Cem Mumcu, ifadelerini dünkü saldırı ve 15 Temmuz'da şehid olanlarla ile dalga geçmeye kadar götürürken tepki çeken sözlere imza attı. İşte o alçak paylaşım:

Cem Mumcu, Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Ana uğraş alanı olan edebiyata yakın durduğunu düşündüğü için uzmanlık alanı olarak psikiyatriyi seçti. İhtisasını tamamladığı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde on yıla yakın bir zaman çalıştı.

İki ayrı dönem Habertürk TV'de Kısa Devre ve Kime Göre Neye Göre programlarını yaptı.

Milliyet ve Vatan gazetelerinde iki dönem köşe yazarlığı yaptı.

Güncellenme Tarihi : 11.12.2016 13:08

İLGİLİ HABERLER