Gündem
  • 30.9.2015 16:10

Cem Uzan ile Ahmet Hakan böyle küfürleşti

Türkiye’den kaçarak Fransa’da lüks bir hayat yaşayan Cem Uzan ile Aydın Doğan’ın tetikçisi Ahmet Hakan arasındaki kavgada küfür ve hakaretler havada uçuştu, bu kadar seviyesiz bir tartışma görülmedi.

Sosyal paylaşım ağı twitter'da, @UzanCC ismiyle paylaşımlarda bulunan kaçak işadamı Cem Uzan, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a ağır hakaretlerde bulundu.

Cem Uzan, paylaştığı twitlerde, Hakan'ın boyunu aşan işlere karışmamasını ve belediyelerden avanta aldığını iddia ederek şunları paylaştı:

Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydin Dogan bile kurtaramaz.

Ahmet Hakan seni nasil sabahin 5inde Ankara da sevgilinin sicak koynundan polise aldirip savciliga ifade vermeye goturttum. HATIRLADIN MI?

Kosende bana karsi patronun Aydin in tetikciligine soyunmussun.

Boyunu asan islere karisma. Bunlar belediye avantalarina benzemez hirsiz. Ahmet Hakan; Sikiysa CNNde patronunla birlikte karsima gelin Serefsizler. Yayin masraflarinizi karsilarim. Patronun isterse pijamayla gelsin


Cem Uzan, Twitter’dan Ahmet Hakan’a ağır sözlerle yüklendi, “Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydın Doğan bile kurtaramaz. Ahmet Hakan seni nasıl sabahın 5inde Ankarada sevgilinin sıcak koynundan polise aldırıp savciliga ifade vermeye goturttum. HATIRLADIN MI? Kosende bana karsi patronun Aydin’in tetikciligine soyunmussun. Boyunu asan islere karisma. Bunlar belediye avantalarina benzemez hirsiz. Ahmet Hakan; Sikiysa CNNde patronunla birlikte karsima gelin Serefsizler. Yayin masraflarinizi karsilarim. Patronun isterse pijamayla gelsin. Allah A.Doganin kelepcelendgi gunu gormeyi nasip etsin.Bana yaptigi santajlar icin defalarca belgeleriyle savciliga suc duyurusunda bulundum.” dedi.

Ahmet Hakan da küfürlerle şöyle karşılık verdi:

“Sen tayyip erdoğan’a “Allah’sız” diye bağırmıyor muydun? ne çabuk geri vitese taktın? yavşak pislik. memlekete giremeyen kriminal yavşak. Baban, kardeşin nerede lan senin? paris’e kaç para kaçırdın? gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız. Hikmetyar’ın önünde diz çöken tayyip erdoğan” diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon? Seni şanzelize’ye kadar kovalarım ve hiçbir fransız elimden alamaz lan seni. hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın… hadi şimdi uza.”

uzan-ahc1uzan-ahc2uzan-ahc3uzan-ahc4

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:09

İLGİLİ HABERLER