Gündem
  • 16.8.2017 15:21

CHP medyasında Kılıçdaroğlu tutuklanacak paniği

KK cephesinde büyük panik

MİT TIR'ları ihanetinin Kılıçdaroğlu'na sıçrama ihtimali karşı CHP cephesinde ön alma operasyonları fena halde sırıtıyor. Doğan medyasından sonra Cumhuriyet, Birgün ve Yurt gazeteleri de Kılıçdaroğlu için yaygara çıkardı.

MİT TIR'ları görüntülerini Cumhuriyet'e servis eden asıl kuryenin Kılıçdaroğlu olduğu ortaya çıkınca yapılacak yeni operasyonlar öncesi  harekete geçti ve Kılıçdaroğlu'na 'yanınınızdayız' mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı ortaya çıkarsa şaşmayın' sözlerinden sonra panikle hata üstüne hata yapan CHP yönetimi, Erdoğan'ın sözlerini doğrulayan açıklamalara imza atmıştı. Kılıçdaroğlu'nu aklamak için yaşanacak gelişmeleri algı operasyonlarıyla yönetmek isteyen CHP'ye, terör örgütlerinin taşeronluğunu yapan Cumhuriyet, Birgün ve Yurt gazetesi de girdi.

PANİK BÜYÜK, KAOS KAPIDA
Doğan medya önderliğinde Cumhuriyet, Birgün ve Yurt gazeteleri de henüz yaşanan hiçbir gelişme olamamasına rağmen maaşlı tetikçilerine Kılıçdaroğlu'nun aklaması için talimat verdi. 'Kılıçdaroğlu tutuklanacak' diye yaygara koparan provokatif medya, kaos çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi.

PANİK GAZETELERE BÖYLE YANSIDI

.

 

Güncellenme Tarihi : 16.8.2017 15:27

İLGİLİ HABERLER