Gündem
  • 17.1.2017 00:16

CHP'nin gezi kalkışması elinde patladı

15 Temmuz’daki FETÖ’cü darbe girişimiyle başarılı olamayan “üst akıl”, terör ve ekonomik saldırılarla şansını deniyor. Onlar vurdukça millet daha da kenetleniyor. Çünkü oyunu görüyor. “Üst akıl” bu kez de CHP ve Geziciler üzerinden yeni bir Gezi türü kalkışma peşinde. İlk provayı da CHP’ye yaptırdılar. Anayasa değişikliğine karşı CHP’nin de destek verdiği “Ayağa Kalkıyoruz” eylemine katılım şoke etti.

CHP ve Gezicilerin çağrısı ile sosyal medya üzerinden başlatılan, anayasa değişikliğine karşı “Ayağa Kalkıyoruz” eylemine Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar ilgi bile göstermedi.

Odatv, Birgün gibi “üst akıl” tetikçisi medya yuvaları, “Ayın 16’sında saat tam 16.00’da hayatı durduran ve bir dakika ayağa kalkan yurttaşlar ‘Başkanlık’ adı altında getirilmek istenen anayasa değşikliği teklifine ‘Hayır’ dedi. Kampanya için çağrı yapan kurum başkanlarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri de Ankara sokaklarında eyleme destek verdi.” diye haber yaptı ancak fotoğraflara bakıldığında katılımın 3-4 kişi düzeyinde olduğu görüldü.

ayak7

ayak6

ayak4

ayak5

ayak2

ayak1

ayak9

Güncellenme Tarihi : 17.1.2017 01:47

İLGİLİ HABERLER