Gündem
  • 22.10.2017 21:40

Cüneyt Çakır çaktı

Cüneyt Çakır Galatasaray lehine iki tanesi gözünün önünde ve çok net birisi pozisyon içerisinde 3 net pozisyonu vermedi. Sarı kartlarında inanılmaz taraflı kararlar vererek derbi maçtan 3 puanı çalıp futbolu katletti..

67 ülkeden 200 milyondan fazla futbolseverin haftalardır beklediği futbol şölenine Cüneyt Çakır damga vurdu. Türk Telekom Arena'da golsüz eşitlikle biten maçta bir bariz gol, üç penaltı, en az iki kırmızı kartı göremeyen Çakır, tek kırmızı kartı G.Saray'dan Belhanda'ya çıkardı. Fenerbahçe ve G.Saray'ın sahadan istediğini alamadığı derbide 0-0'lık beraberliğe en çok Beşiktaşlılar sevindi!

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi 0-0 sona erdi.

Derbide Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray'ın ilk 11'inde geçen haftaya göre 2 değişiklik oldu. Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Iasmin Latovlevici ve Garry Rodrigues'i yedek soyundururken, derbi mücadelesinde bu oyuncuların yerine Serdar Aziz ile Tolga Ciğerci'yi oynattı. Sarı-kırmızılı takımda tedavileri yoğun şekilde sürdürülen Tolga Ciğerci, Fenerbahçe derbisine yetiştirilirken, Garry Rodrigues ise yedekler arasında yer aldı.

.

 

Güncellenme Tarihi : 22.10.2017 21:44

İLGİLİ HABERLER