Gündem
  • 3.1.2015 14:28

Davutoğlu CHP'yi mafya ile vurdu

CHP’yi, Şişli belediyesinde yaşanan skandallar üzerinden eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "CHP her zaman gücünü darbecilerden, paralelcilerden, vesayetçilerden almıştır. Şimdi de mafyadan alıyorlar" dedi.

Başbakan Davutoğlu, AK Parti’nin Mersin il başkanlığı kongresinde konuştu. CHP’yi topa tutan Davutoğlu, "Biz dünya meseleleriyle uğraşırken CHP bir aydır Şişli’yi çözemedi. CHP her zaman gücünü darbecilerden, paralelcilerden, vesayetçilerden almıştır. Şimdi de mafyadan alıyorlar. Onlar sadece kendi partilerinde hizipçilik oyunu oynarlar. Millete ümit vermiyorlar, kendilerine güveni yok" diye konuştu.

PARALEL BASIN

Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçen sene Türkiye altın dönemini yaşarken Gezi olaylarının, ardından 17-25 Aralık darbe girişimlerinin yaşandığını hatırlatarak, "Biz Mersin’deyken MİT TIR’larına operasyon yaptılar. Bu demokrasi düşmanlarına en güzel dersi sandıkta verdik" dedi.

Pensilvanya’dan gelen talimatlarla çatı aday seçenlerin 2015 seçimleri öncesi de başka koalisyonlara girdiklerini anlatan Başbakan Davutoğlu, Mersin’de bu koalisyonlara bir kez daha meydan okudu.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:09

İLGİLİ HABERLER