Gündem
  • 3.5.2016 12:55

Davutoğlu Hoca Ak Parti grubunda patladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında konuştu. Başbakan Davutoğlu, "Biz başka partiler gibi değiliz, biz siyasi menfaat peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmaktır. Biz bunun için bu yüce çatının altındayız. İnandığımız doğrulardan lekesiz, temiz siyasetten geri durmayacağız.Umudunu AK Parti'ye bağlayan milyonlar merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu’nun partisinin grup toplantısındaki konuşmasından satır başları şöyle:

AK Parti büyük bir davanın adıdır. Türkiye ise sadece bizim evimiz yurdumuz değil yüz milyonlarca mazlumun yüzünün döndüğü umdun adıdır. Bu ülke adaletin ve merhametin yurdudur.

AK Parti’nin siyasetini engelleme çabaları bugün de devam ediyor. Bazı çevreler siyaset üzerinde yeniden vesayet kurabileceklerini düşünerek seviniyorlardı.
Türkiye sahipsiz değildir terör örgütlerinin bu ülkeyi esir almasına izin vermeyiz dedik. 1 Kasım bütün milletin bizimle olduğunu gösterdi. 1 Kasım’da milletin oylarıyla bir destan yazdık.

Adil bir anayasa sözü vardık inşallah bunun da gereğini yapacağız. Bölgemiz ve ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Paravan örgütler fitnenin hizmetkar görevi görüyorlar. Türkiye tüm bu saldırılara karşılık verecek güçtedir. Şer odakları bugüne kadar hak ettikleri cevabı aldılar almaya devam edecekler.
AK Parti eski Türkiye defterini kapatmıştır. Maskeli tetikçilerin her türlü fesadından bugün de rabbimiz bizi korusun. Allah’ın izniyle küresel güçlerin yerli versiyonlarına bırakmayız.

Birileri iftira ve kumpaslarla uğraşırken biz milletimize hizmet için çalışıyoruz. Küresel güçlerin çakma versiyonlarına pabuç bırakmayız. Sanal şarlatanların ülkede ameliyat yapmasına izin vermeyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın ülkenin her noktasına vatandaşıyla buluşacağını gösterdik. Mecliste danışman adı altında görev yapan terörist kılıklı adamların kurtarılmış bölge dediği Varto var ya orada halkımızla kucaklaştım çocuklarla top oynadım…

AK parti güçlü bir geleneğe medeniyet birikimine sahip partidir. Bir dava misyon hareketidir. Ülkemizin içinden geçtiği koşullar AK Partinin önemini artırmaktadır. İşte muhalefetin hali ortada. Artık onlardan bir katkı beklemiyoruz. HDP ahlaksız bir şiddeti savunmaya devam ediyor. Dokunulmazlık konusunda mangalda kül bırakmayan ucuz kahramanlar şimdi gerilimi artırmak için her şeyi yapıyorlar.

Diyarbakır Ulu Cami’nin kardeşi Bursa Ulu Cami’yi kana bulamak isteyenleri destekleyen herkese dokunulacaktır. Camileri kana bulamaya teşebbüs eden bir örgüt bu topraklara ait olamaz. AK Parti grubumuzu tebrik ediyorum siz dün bir destan yazdınız.
CHP ve MHPP siyasetten umumdu kesip istikrarsızlıktan medet umar hale gelmişler.

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ: SİYASAL ŞİZOFRENİ

CHP çaresizlik içinde hakaret ve iftiraya başvuruyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun söylemlerindeki tutarsızlık CHP tabanın da rahatsız eder hale gelmiş.
Bu kadar tutarsızlık siyasal şizofrenidir. Biz başka partiler gibi değiliz siyasal çıkar peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmaktır.

'NEFSİMİ AYAKLAR ALTINA ALIRIZ'

Biz başka partiler gibi değiliz. Biz siyasi menfaatlerinin peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmaktır. Türkiye'nin yeni nesillerine doğru örnek olmaktır. İnandığımız doğrulardan, lekesiz ve temiz siyasetten geri durmayacağız. Bütün bu dava, bütün bu faaliyetler, bütün bu tüzükler, bütün bu kurallar sırat-i müstakim (istikamet yolu) olmak içindir.  Birileri bizim kuşağımızın gençlik hayalini çaldı, biz yine buna müsaade etmeyeceğiz. Ülkemize, milletimize ihanet etmeyeceğiz, edenlere de izin vermeyeceğiz. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Bu kadroların üzülmesine izin vermem. Bugün herkes imtihanlıdır. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın, biz bu iki yazıcının dosyasından korkalım, Allah'tan korkalım. Biz sağ ve sol omuzumuzdaki meleklerin yazdıklarına bakarız. Biz onların tutukları dosyalar için yaşıyoruz. Son nefesimizde onları hayır şadetmesi için çalışıyoruz. Kim ne fitne üretirse üretsin hepimiz önce Allah’tan korkalım.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:09

İLGİLİ HABERLER