Gündem
  • 10.10.2014 11:19

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ihanet suçlaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün IŞİD protestoları sırasında saldırıya uğrayan ve yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in ziyareti sonrası yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Yaptığı sorumsuzluktur. Ve tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kılıçdaroğlu’nun aklına da şeyine de ihtiyacımız yok. Sadece sussun" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Gerekli bütün tedbirler alındı. Şehit güvenlik görevlilerimize rahmet diliyorum. Hepsi kahramanca vazifelerini yaparken şehit düştü. Atalay Bey emniyet camiasında da çok sevilen kahraman bir güvenlik görevlimiz.Şartlar zor olmasına rağmen Bingöl esnafı ve halkına güven verebilmek için esnafı ziyaret ederken bu alçakça saldırıya maruz kaldı. Bu kahramanlığı hiç unutulmayacaktır. Eşi ile görüştük. O da kahraman bir hanımefendi. Eşinin vazifesinin şuurunda. Gece boyu bütün milletimizin duasını alan Atalay Bey’in durumu iyi. Şuuru yerinde. Kısmi ve sınırlı bir müdahalede bulunuyor.İlk müdahale başarılı olunduğu için yara yerinin temizlenmesi müdahalesi şu an. Doktorlarımız her türlü tedbiri almış. Bu zor şartlarda yaptıkları fedakarlık için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bütün emniyet teşkilatımıza da teşekkür ediyorum, her birinin alınlarından öpütyorum.

KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI SORUMSUZLUKTUR

Kılıçdaroğlu’nu anlamak mümkün değil. Bir yandan sükûnet telkininde bulunuyor bir yandan hükümetimizi suçluyor. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı sorumsuzluktur. Ve tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kimse IŞİD’e yardım yapıldığı tezini ispat edemez. Elinde belge olmadan bir devleti itham altında bulunmak bir ana muhalefet partisine yakışmaz. Son derece komik bir teklifte bulunuyor. Yeni bir tezkere Kobani. Yarın IŞİD Haseki’ye saldırdığında her bir il için, ilçe için ayrı ayrı tezkere mi çıkaracağız.Tek bir çabası var Esad’ı korumak. Facia yaşanırsa sorumlusu Esad’dır.

"SADECE SUSSUN"

Kulağı duymuyor ama bir kez daha sesleniyorum Kılıçdaroğlu’na. Türkiye IŞİD’e de Esad rejimine de karşıdır. Türkiye’deki mevzuatı da bilmiyor. Yeni bir teklif getiriyor. Zarar görenlere tazminat verilsin diye. O bunu düşünürken biz zaten yardımları başlattık. Bu tür durumlarda devlet otomatik olarak devlet terör mağdurlarının yanındadır. Onun hayallerinin ötesindedir. Bütün vatandaşlarımızın zararları tanzim edilecek. İlk gün talimat verdik. Kılıçdaroğlu’nun aklına da şeyine de ihtiyacımız yok. Sadece sussun. Onun fikrine ve aklına ihtiyacımız yok Biz gece boyu uyumazken Kılıçdaroğlu rüya görüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:11

İLGİLİ HABERLER