Gündem
  • 28.7.2016 10:31

Demokrasi nöbetindeki küçük çocuğa yeni kamyon verildi

FETÖ/PDY’nin darbe girişimi ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinde kamyonuna bağladığı Türk Bayrağı ile fenomen olan 4 yaşındaki Utku Enes Mandıralı ailesi ile birlikte nöbetini sürdürüyor.

Utku Enes Mandıralı’ya Düzce Genç Eller Derneği üyeleri tarafından daha büyük bir oyuncak kamyon verildi. Kameraları görünce konuşmaktan çekinen Utku Enes, kamyonuyla oynamaya devam etti.

"ANNE NEDEN SAVAŞ YAPIYORLAR"

28 yaşındaki anne Asiye Mandıralı ise, oğlunun nöbet boyunca yanlarında bulunduğunu belirterek, “Korna seslerini duyunca hoşuna gidiyor. Benimle beraber sabaha kadar bekledi. 'Anne neden savaş yapıyorlar diye sordu. Ülkemiz için meydanlara gidiyoruz dedim” ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki baba Murat Mandıralı ise fotoğrafın hikayesini anlatarak şöyle dedi: “Bir akşam çıktık geziyoruz. Benden oyuncak istedi. Bir kırtasiyeye girdik. Çıkarken bir Türk Bayrağı gördüm ve kamyona taktım. Biraz daha ilerde baloncu gördüm. Oradan da bir ip aldık ve beraber konvoya girdik. Aradan bayağı zaman geçti. Çalıştığım fabrikada arkadaşlar bana söyledi. Baktım ki sosyal medya da paylaşmışlar."

 

YENİ VE SAĞLAM BİR NESİL GELİYOR

Fotoğrafı çeken ve sosyal medyada paylaşan Selbi Pehlivan ise “Enes’i gördük. Bu zor günlerde bu yaşta çocuğun Türk Bayrağı ile geziyor olması bizi duygulandırdı. Yeni ve sağlam bir nesil geliyor” dedi.

Küçük Enes sosyal medyada fenomen olan fotoğrafı ile tekrar demokrasi konvoyuna katıldı.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2016 10:32

İLGİLİ HABERLER