Gündem
  • 24.5.2015 19:15

Destici'yi konuşurken uyardılar

MİLLİ İttifak liderlerinden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, mitingdeki konuşmasını uzatınca görevliler tarafından Kamalak’ın konuşmalarını yaptığı promter cihazından "Başkanım uçak saati yaklaşıyor" diye uyarıldı.

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından kurulan Milli İttifak’ın liderleri Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici Erzurum’daki İstasyon Meydanında seçmenlere seslendi. Milletvekili adaylarının tanıtımı ve selamlama konuşmaları ile başlayan mitingde ilk olarak 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın oğlu Mardin milletvekili adayı Ahmet Özal konuştu. Özal, konuşmasında hükümeti eleştirdi ve seçimlerin Tükiye için çok önemli olduğunu vurguladı. Özal, doğru karar verilmediği takdirde, Türkiye’nin önünde kötü günler olacağını öne sürdü.

DESTİCİ DESTEK İSTEDİ

Daha sonra kürsüye çıkan Mustafa Destici, 7 Haziran seçimlerinde Milli İttifaka destek istedi. Parlamentoda bulunan partileri eleştiren Destici, hepsinin kayıkçı kavgası yaptığını söyledi. Destici, konuşmasını uzatınca parti görevlileri SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın konuşması yapacağı promter cihazından uyarıldı. "Başkanım uçak saati yaklaşıyor" diye uyarılan Destici, kürsüde 2- 3 dakika daha kalarak konuşmasını sonlandırdı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:15

İLGİLİ HABERLER