Gündem
  • 11.12.2018 00:05

Devlet Bahçeli'den Fenerbahçe yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, Süper Lig'de zor günler geçiren Fenerbahçe için açıklamada bulundu.

Süper Lig'de zor günler geçiren Fenerbahçe ile ilgili bir yorum da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'den geldi.

Bahçeli, Fenerbahçe'nin düşme hattında bulunması ile ilgili, "Fenerbahçe'de 1907 ruhu vardır herhangi endişeye gerek yoktur. Düşmez bunlar büyük takım bunlar, üzmeyin kendinizi" yorumunu yaptı.

TBMM'de basın mensuplarıyla sohbet eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe ile ilgili sorulan bir soruya yanıt verdi. Bahçeli, sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç için "O, en aşağıdan alıp liderliğe getirebilecek kararlılığı olabilecek şahsiyettir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlarken spor gündemine dair de açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarı olan Bahçeli, Fenerbahçe’nin kötü durumuyla ilgili düşünceleri sorulduğunda, “Fenerbahçe ayağa kalkan kulüplerden bir tanesidir. Herhangi bir endişeye kapılmaya gerek yoktur. Beşiktaş'ın en büyük rakibidir.  1907 ruhu önemlidir Fenerbahçe'de” yanıtını verdi.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yorumda bulunan Bahçeli, “Süper Ligde'ki ben bir Beşiktaşlı olarak Ali Koç Bey’e çok güvenirim. O, en aşağıdan alıp liderliğe getirebilecek kararlılığı olabilecek şahsiyettir. Bu kötü gidişat sona erecek inşallah” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 15. haftasında Akhisarspor’a 3-0 yenilerek küme düşme potasına girdi. Maçtan sonra Ali Koç futbolculara ceza vererek İstanbul’a otobüsle dönmelerine karar verdi.

Güncellenme Tarihi : 10.12.2018 21:14

İLGİLİ HABERLER