Gündem
  • 26.3.2014 20:27

Devlet Bahçeli partilileri böyle güldürdü -Video

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Twitter'a erişimin engellenmesi kararını eleştirerek Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde halka hitap etti.

"BİZİM KARA ŞALVARLILAR HER ZAMAN ŞALVARININ YANINDA KUŞ LASTİĞİ BULUNDURUR"

Bahçeli, Twitter'a erişimin engellenmesi kararını eleştirerek Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Bahçeli, yaptığı konuşmasında, "Her şeyi ben bilirim diyorsun. Twitterları yasaklıyorsun, bilmem ne yapıyorsun..Bu Twitterlardaki kuşlar uçmaya başladı. Değerli vatandaşlarım ama bizim kara şalvarlılar her zaman şalvarının yanında bir kuş lastiği bulundurur. Öyle değil mi Kadirliler? Bu kuşların hepsini teker teker avlayacaksınız. Ve o Twitterlardan ne çıktığını hep beraber görecekseniz." dedi.

"BOZKURT ÖYLE DEĞİL BÖYLE YAPILIR"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, mitingde, ‘bozkurt’ işareti yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç‘ı esprili bir dille eleştirdi.

Eliyle ‘bozkurt’ işareti yapan Bahçeli, ”Aranıza masum masum gelip, hele hele şimdi şu kurdu yapmayan kaldı mı? Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken şöyle yapıyor, burnu kesik BMC gibi. Bu kurtu bu şekliyle yapanlar kimler? Amerika’da heavy metalciler yapıyor. Bush’un kızı da bunu yapıyor” dedi.
ÇIPLAK GEZECEK HALİN YOK YA
Seçimlere 4 gün kaldığını hatırlatan Bahçeli, şöyle devam etti:
"Bu millet sana aldanmayı ve kandırılmayı gösterecek. Sen kimsin ki bizi aldatıyorsun, senin böyle olduğunu bilseydik milli görüş gömleğini çıkarttığını zaten söyledin. Milli görüş gömleğini çıkarttın o gömleğin asıl sahibinin Saadet Partisi olduğu anlaşıldı, çıplak kalacak halin yok ya birileri sana gömlek giydirdi. Bu gömlek hangisiydi acaba? Bu ABD'den gelen gömlek, önünde AB, arkasında ABD yazıyor. Sen hala bu gömlekle geziyorsun? ABD'ye gidip geldiğin yerlerden hatırlıyorsun bazı şehirleri öne çıkartıyorsun kendini aklamaya paklamaya çalışıyorsun Recep Tayyip Erdoğan sen bittin siyasi ömrün tükendi kendini yakacak yanlışlara doğru hızla gidiyorsun, herkese hakaret ediyorsun o Twitter'daki kuşlar uçmaya başladı. Ama bizim kara şalvarlılar her zaman şalvarın yanında bir kuş lastiği bulundurur. Bu kuşların hepsini teker teker avlayacaksınız. O tweetlerden ne çıktığını göreceksiniz. Adalet ve Kalkınma Partisi tükenmiştir. Ak Parti mi kalmış? Kazandibi gibi kapkara oldunuz."

KURT SELAMI ELEŞTİRİSİ; BURNU KESİK BMC GİBİ
Seçim öncesi provokasyona da dikkat çeken Bahçeli, kurt selamı hakkında bir değerlendirme yaparak şöyle konuştu;
"Aranıza masum masum gelip, kışkırtma olabilir, her türlü tahrik olabilir. Hele hele şimdi şu kurdu yapmayan kaldı mı? Ama arada bir fark var. Televizyonlarda buna bakın. Oralarda gerçeği göreceksiniz. (Eliyle göstererek) Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken şöyle yapıyor, burnu kesik BMC gibi. Bu kurdu bu şekliyle yapanlar kimler? Amerika'da heavy metalciler yapıyor. Bush'un kızı da bunu yapıyor. Bizim CHP Genel Başkanı, kurdun ne olduğunu bilmediği gibi. Bülent Arınç da çıkmış bunun ukalalığını yapıyor. Çıkıp şu kurdun ne olduğunu herkese gösterin."

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:32

İLGİLİ HABERLER