Gündem
  • 21.9.2017 16:44

Dış Mekanlar İçin En İyi Led Ekran Seçenekleri

Dış mekanlarda tanıtım, reklam ya da bilgilendirme işlemleri artık led ekran teknolojisinin yardımıyla gerçekleşirken birçok işyeri ve kuruluş bu teknolojiyi tercih ediyor.

Dış mekan kavramı oldukça geniş bir kavram olurken çok farklı alanlarda gereksinimler ortaya çıkabiliyor. Dış mekan led ekran teknolojisinde de üretici firmaların genel olarak tüm kullanım alanlarına uygun bir şekilde ürünler üretmeye hazır olması ve bu aşamada en iyi hizmeti vermesi gerekiyor. Günümüzde birçok kurum ya da kuruluş led ekranların üretimi ve montajını yapan firmalar ile birebir görüşerek siparişlerini kendilerine iletiyorlar. Bunun ardından kısa bir süre içerisinde led ekranlar kullanıma hazır bir halde monte ediliyor.

Dış mekanlarda led ekran teknolojisinin en fazla tercih edildiği alanlar şehir merkezlerindeki reklam alanları oluyor. Şehrin işlek noktalarına koyulan led ekranlar sayesinde birçok farklı firmanın tanıtımı yapılırken belediyeler de bu sistemi seçerek ekstra bir gelir sağlayabiliyor. İlk olarak belediyeler kendi ilanlarını ya da gerçekleştirdikleri işleri bu ekranlardan halka sunarken bunun yanında birçok firmadan gelen reklam taleplerini de cevaplayabiliyorlar. Firmalar şehrin en işlek noktalarında çok uzak mesafelerden dahi rahatlıkla görülüp takip edilebilen bu sistem sayesinde birçok kişi tarafından bilinmeye başlarken çok sayıda yeni müşteri elde ediyor. Bu durum da her iki taraf için muhteşem bir kazanç anlamına geliyor.

Şehir merkezlerinin yanı sıra dış mekan led ekran modellerinin kullanıldığı alanlardan birisi olarak konser alanları gösterilebiliyor. Eğer şehir içerisinde düzenli olarak konserlerin düzenlendiği büyük alanlar bulunuyorsa bu alanlarda led ekranların kullanılması kesinlikle şart koşuluyor.

Konser sahnesi çok büyük ebatlarda olamayacağından ya da büyük ebatlarda inşa edilse dahi sanatçılar sürekli olarak rahat bir biçimde görülemeyeceğinden bu ekranlara ihtiyaç duyuluyor. Bu ekranlar sayesinde izleyiciler sahneye ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar rahatlıkla sanatçıyı takip edebiliyorlar. Bu aşamada led ekranların boyutlarının çok iyi seçilmesi gerekirken netliğin de çok büyük bir öneminin olduğunun bilinmesi isteniyor. Bu işlemler sayesinde konser alanının her yerinden led ekranlar rahatlıkla izlenebiliyor.

Son dönemde stadyumlar da led ekranların başarılı bir biçimde kullanıldığı alanlar içerisinde gösteriliyor. Konser alanlarına benzer olarak stadyumlarda da çok sayıda kişinin olduğu düşünüldüğüne her mesafeden rahatlıkla görülebilecek bir teknoloji talep ediliyor. Müsabakalar gündüz oynandığında dahi rahatlıkla led ekranlarda verilen bilgiler her yerden görülebiliyor. Bu sebeple de stadyumların hem giriş alanlarında hem de içlerinde led ekran teknolojisi tercih ediliyor. Bu sayede kişiler giriş ve çıkış işlemleri hakkında sürekli olarak bilgilendirilebildiği gibi müsabaka hakkında da bu ekranlardan bilgi alabiliyorlar. Tüm bu ayrıcalıklar da stadyumlarda led ekranların kullanılmasını son derece gerekli kılıyor.

 Tüm bu ihtiyaçları karşılamak için çok iyi bir firmayla çalışmayı düşünen kişiler internet üzerinden yaptıkları araştırmalarda www.fetihledekran.com adresine yöneliyorlar. İstanbul merkezli olan firma 2004 yılından itibaren hizmet verirken sürekli olarak ürettiği dış mekan led ekran modelleri ile birlikte piyasada adından söz ettiriyor. Müşteriler firma ile iletişime geçtikten sonra profesyonel bir danışmanlık hizmeti alabilirken ihtiyaçları olan en doğru led ekranı da seçme imkanı buluyor. Bunun ardından firma tarafından son derece gelişmiş tesislerde üretim işlemlerine başlanırken ardından montaj işlemleri ile birlikte ürünlerin teslimatı gerçekleşmiş oluyor. Bu işlemler sonrasında kullanıcılara 2 yıl garanti sunulurken en ufak bir sorunda firma müşterilerinin yanında yer alırken led ekranlarda yaşanan sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Güncellenme Tarihi : 21.9.2017 16:49

İLGİLİ HABERLER