Gündem
  • 30.10.2014 09:35

Diyarbakır'da saldırıya uğrayan asker şehit oldu

Diyarbakır'da saldırıya uğrayan asker şehit oldu

Diyarbakır’da eşiyle alışveriş yaparken silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan 24 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu, kaldırıldığı hastanede doktorların yaptığı kalp masajıyla yeniden hayata döndürülmesinin ardından gece yarısı yoğun bakım ünitesinde şehit oldu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Körhat Mahallesi’nde kurulan semt pazarında hamile olan eşiyle birlikte alışveriş yapan ve mahallenin karşısındaki 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olduğu öğrenilen Hava.Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu,(24) yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramış kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, doktorların yaptığı kalp masajı yeniden hayata döndürülmüştü.

ACI HABER GECE DUYULDU 
Durumu ağır olan Aydoğdu gece saat 01:00’da kaldığı Hastanenin yoğun bakım ünitesinde fenalaşınca doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT’İN YAKINLARI VE ARKADAŞLARI MORG ÖNÜNE AKIN ETTİ 
Astsubay’ın şehit olduğu haberinin alınmasıyla şehit’in çok sayıda meslektaşı ve yakınları hastaneye akın ederek gözyaşları içerisinde morg önünde bekledi.

POLİS ÇEKİM YAPAN KAMERAMANI HASTANE DIŞINA ÇIKARDI 
Olayın görüntülenmesini istemeyen hastane polisi ise ‘Devletin haber ajansının dışında hiçbir ajansın ve tv kanalının burada çekim yapılmasına müsaade etmiyoruz’ diyerek çekim yapan kameramanı morg önünden zorla hastane dışına kadar zırhlı araçla çıkardı.

Olayla ilgili olarak ise saldırganların yakalanması için çalışmalar sürerken 1989 Ordu doğumlu Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun cenazesi sabah yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi. 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:41

İLGİLİ HABERLER