Gündem
  • 25.6.2017 15:48

Düzce il başkanı Tayyip Erdoğan'ı niye dinlemiyor

HİKMET KESKİN LİDERİNİ NİYE DİNLEMİYOR!

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in işyerinin adı “Mega House”.. Adres değişikliği yapan Mega House’nin adı değişmedi. Üstüne üstlük yeni işyerinde “mega cafe&bistro” adıyla kafeterya açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkçe yerine İngilizce kelimeler kullanılmasına şiddetle karşı. Son olarak stadyum isimlerinden “arena” kelimesinin bile kaldırılmasını istedi. Erdoğan’ın yabancı kelimelere karşı hassasiyeti ve alerjisi ortadayken, Hikmet Keskin’in bu hususu dikkate almaması ve kendi işyerine yabancı isimler vermesi eleştirilere yol açmaya başladı.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, genel başkanı ve lideri olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hassasiyetlerini ciddiye alıp almadığı tartışılmaya başlandı.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı kelimelerin kültürümüze ve dilimize hakim olmaması için mücadele ediyor. İşyeri isimlerinin Türkçe olmasını isteyen Erdoğan, son olarak stadyumlara verine “arena” kelimesini itiraz etti ve bu kelimenin kullanılmaması için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kültürümüzü yozlaştıran yabancı kelimelere karşı hassasiyeti ve tavrı ortadayken AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in farklı tavır sergilemesi eleştirilere yol açmaya başladı.

MEGA HOUSE!

Bilindiği gibi Keskin, geçen yıl İngilizce “Mega House” isimli işyeri açmıştı. İşyeri adresini değiştiren Keskin, yeni adresinde de yabancı kökenli ismi değiştirmedi, üstüne üstlük bir de “mega cafe&bistro” isimli kafeterya tabelası astı.

Başta kendi camiası olmak üzere topluma önderlik etmesi gereken Hikmet Keskin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aksine yabancı kelimeleri kullanmayı tercih etmesi farklı yorumlara yol açıyor. Arena kelimesinden bile rahatsızlık duyan Erdoğan, il başkanı Keskin’in işyeri tabelasını görse acaba ne der, nasıl tepki verir?

Hikmet Keskin’e tavsiyemiz, lideri ve genel başkanı Erdoğan’ın hassasiyetini dikkate alması, işyerindeki “mega house” tabelasını “Büyük Ev” şeklinde değiştirmesidir. Pusula olarak bu konuyu titizlikle takip edeceğiz. Bakalım Keskin, liderini dinleyecek mi?


 

Güncellenme Tarihi : 25.6.2017 15:12

İLGİLİ HABERLER