Gündem
  • 26.4.2018 08:00

Erbakan'a sövene Erbakan ödülü

Erbakan ailesinden kimsenin katılmadığı törenlerde Erbakan'ın kemiklmerini sızlatacak rezaletler yaşandı..

Millî Görüş Hareketi Lideri, Saadet Partisi eski Genel Başkanı ve 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına verilen ödüllerde skandal üstüne skandal yaşandığı ortaya çıktı.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan 2018 Medya Ödülü verilen gazeteci Ruşen Çakır'ın 28 Şubat sürecinde Erbakan'a hakaret ettiği ortaya çıktı.

Gazeteci Ersoy Dede skandalı şöyle özetledi; "Sadece o mu?.. Geceye baktığınızda, neresinden tutsanız elinizde kalıyor.. Ödül alan, 'Erbakan Çok Tehlikeli Biri' başlığıyla CIA siparişi haber yazan Ruşen Çakır. Ödülü veren Uğur Dündar.. Ödül töreninin yapıldığı salonun ismi Mustafa Kemal.. Salon CHP'li Belediye'ye ait.. Diyor ya hikayede; '.. neresini düzelteyim?..' diye.. Tam da bu.. Şimdi sızlamadıysa Erbakan'ın kemikleri, 24 Haziran'da kesinlikle sızlayacak gibi geliyor bana.."

Uğur Dündar'ı 'Erbakan Ödülleri' organizasyonunda görünce içim cız etti..
Gerçi son zamanlarında sırf Erdoğan'ı yıkmak için Erbakan'a sarılan 28 Şubat medyasını, rahmetli Hoca iyi kullanmıştı. Ama sadece kullanmıştı.. Hatırlayın Kanal B'nin Genel Müdürü Nahit Duru, Kılıçdaroğlu'nu konuk ettiği bir programda, AK Parti'yi zayıflatmak için Saadet Partisi'ni parlatma emri aldığını ağzından kaçırmıştı.. Saadet de bu durumu kendi lehine kullandı.

UĞUR DÜNDAR'IN O GECENE NE İŞİ VAR?

Ama o konjonktürel ilişkinin gün gelip de celladına olan tutkulu aşka döneceğini kim bilebilirdi ki?.. Uğur Dündar.. Vay be.. Şimdi Erbakan ödüllerinde en şık takım elbisesiyle boy gösteren Uğur Dündar, Erbakan'ın ve temsil ettiği görüşün nasıl da yılmaz savaşçısıydı.

UĞUR DÜNDAN'IN UTANÇ HABERLERİ

Herhalde; "..okulda namaz kılan çocuklar, AVM'de namaz kılan büyükler, iş yerinde namaz kılan çalışanlar.." türü haberler CHP'yi çok da fazla kızdırmıyordu. Ama bu haberlerin, seçilmiş iktidarı devirmeye çalışan cuntacılar için sağlam birer gerekçe olarak görüldüğü herhalde unutuluyor. Şerafettin Yardımedici unutuluyor mesela.. Hatırlatayım iki satır.. Şerafettin Yardımedici, Uğur Dündar'ın en önemli mahareti olan tuzak gazeteciliğinin ilk kurbanlarındandı.. Kendisine komplo kurmak adına gönderilen bir kadının cilvelerine karşı koyamamış. Ve bu hali Uğur Dündar tarafından; ".. Allah , Kitap, Peygamber diyenlerin hâli işte bu.." diye sunulmuştu..

Erbakan Vakfı'ndan sert tepki: Erbakan'a sadakatsizlik!

'Erbakan Ödülleri' programında verilen görüntülere Erbakan Vakfı'ndan sert tepki geldi. Erbakan Vakfı Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ten uzaklaştığı açıklaması yapılırken Erbakan Ödülleri'ndeki görüntülerin siyasi şov için olduğu ifade edildi.

Erbakan Vakfı'ndan sert tepki: Erbakan'a sadakatsizlik!

'Erbakan Ödülleri' programında verilen görüntülere Erbakan Vakfı'ndan sert tepki geldi. Erbakan Vakfı Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ten uzaklaştığı açıklaması yapılırken Erbakan Ödülleri'ndeki görüntülere ilişkin 'siyasi şov' ifadeleri kullanıldı.

Erbakan Vakfı'ndan gelen açıklama şu şekilde:

Saadet Partisi yönetim kademesi, Türkiye ve İslam Dünyası'nda yaşanan sorunlara odaklanmak, akılcı ve Milli Görüş çizgisine dayalı çözümler ortaya koymak yerine, Erbakan ailesi başta olmak üzere, Erbakan Vakfı'nda görev alan, Erbakan ailesine ve Erbakan ismine yakın duruş sergileyen binlerce parti mensubunu geçtiğimiz yıllar boyunca partiden uzaklaştırarak, kendi camiasını dışlayarak, haksız ve kuvvete dayalı uygulamalarla Milli Görüş fikriyatına taban tabana zıt olan yeni bir anlayışı siyasi rotalarına hakim kılmışlardır.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2018 09:33

İLGİLİ HABERLER