Gündem
  • 15.3.2018 00:06

Erdoğan: 3 bin 486 terörist etkisiz hale getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 486 olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarına şiddet konusuna değinerek, “Size kalkan elleri affetmek mümkün değil. Bunların teröristten farkı yoktur” dedi.

AFRİN'DE RAKAM 3 BİN 486'YA YÜKSELDİ

Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3.486'ya çıktı.

"TERÖR KORİDORUNU EN DOĞUSUNDAN EN BATISINA KADAR TEMİZLEYECEĞİZ"

Afrin'e girdik giriyoruz. İyice yaklaşmış vaziyetteyiz. Bizim derdimiz işgal değil, bizim derdimiz, bu terör koridorunu en doğusundan en batısına kadar teröristlerden temizlemektir.

Bizim buraya sınırımız var. ABD'nin sınırı mı var? Koalisyon güçlerinin sınırı mı var? Rusya, rejimle hareket ediyor, koalisyon güçleri kiminle hareket ediyor?

"TILLERSON'IN HİÇ SESİ ÇIKMADI"

Tillerson'a özellikle anlattım. Bu silahları neden buraya getiriyorsunuz? Hiçbir ses yok.

EN AZ 3 ÇOCUK TAVSİYESİ

Nüfusumuz millet olarak en büyük gücümüzdür. Bunu unutmayın ve bunu korumak zorundayız.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YIPRANMA PAYI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm sağlık çalışanlarının yıpranma payı ve emeklilik konusunun hükümet programı içerisinde olduğu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizler eşref-i mahlukat olan insana verilebilecek en güzel hizmeti ifa ediyorsunuz. Doktorlara kalkan elleri affetmek mümkün değil. Bunların teröristten farkı yoktur. Hekimlerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanlarımızın işleri iyi yaptıklarında hastalardan ve onların yakınlarından aldıkları dua herhalde hiçbir maddiyatla ölçülemez. Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun. İbn-i Sina'nın eserlerinin bir kısmı tıp ile ilgiliyken, asıl büyük yekunu ise felsefe ve ahlak gibi diğer alanlara aittir.

Askerlerimiz cephede her türlü şartlara uygun bir şekilde donanımlı. Onlara ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çünkü onlar canlarını bu millet için veriyor. Güneydoğu'da teröristler hastanelerimizi yakmadı mı? Kürtlerin temsilcisiyim diyorsun, geliyorsun hastaneyi yakıyorsun, bombalıyorsun. Oraya gidecek olan da Kürt zaten.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2018 22:36

İLGİLİ HABERLER