Gündem
  • 20.2.2019 16:39

Erdoğan açıkladı! "Bu 4'lü talimat Kandil'den geliyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde halka seslendi. Erdoğan, Cumhur İttifakı'na karşı ortak çalışan CHP-HDP-İP ve Saadet Partisi'ne yüklendi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Karapürçek Köroğlu Parkı'ndadüzenlenen toplu açılış töreninde konuşuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Beni bağrınıza bastığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Altındağ demokrasinin de kalesi olmuştur. Altındağ sadece tarih ve kültürün değil TBMM'ye ev sahipliği yapmasıyla da aynı zamanda milli iradenin de merkezidir. 2014'te Altındağ hizmet siyasetini seçti. Eski Türkiye heveslilerinin özelikle saldırdığı 2009'da Altındağ yüzde 57,3 ile 'milli irade' dedi. 24 Haziran'da Altındağ bir kez daha bize, partimize rekor düzeyde oy oranlarıyla sahip çıktı. 16 Nisan halk oylamasında Altındağ yüzde 63,3 ile kalıcı istikrar dedi, büyük ve güçlü Türkiye dedi. Şu ana kadar girdiğimiz 14 seçimde de Altındağ bize destek verdi. Vesayete karşı durdu. Sizler güçlü duruşunuzla sadece Altındağ ve Ankara'nın gelişmesine katkıda bulunmadınız. Aynı zamanda Türkiye'nin son 17 senesinde, eğitimde, sağlıkta, ekonomide yazdığı destanlarda pay sahibi olmuştur. Rabbim kardeşliğimizi muhabbetimizi daim eylesin. İnşallah 31 Mart akşamında bu başarılarımıza bir yenisi ekleyeceğiz. 31 Mart'ta Altındağ'dan yine rekor bekliyoruz.

Ankara’mızın manevi muhafızı Hacı Bayram Veli Hazretleri, Şeyh Taceddin Hazretleri, Şeyh İzzettin Hazretleri, Melike Hatun gibi gönül insanları Altındağ’da yatıyor. Örnek hayatlarıyla, Ankara’ya İslam mührünü vuran hak âşıklarını rahmetle yâd ediyorum.

31 Mart, DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacaktır.

"Oylarımız konsolide olmalı"

Kimin kimlerle yol yürüdüğünü sizler de görüyorsunuz. CHP, HDP ve İYİ Parti yanında da Saadet... Bu 4'lü talimat Kandil'den geliyor. Mesela AK Parti Doğu ve Güneydoğu'da sandıklarda yenilgiye uğratmak.  Sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız. Oylarımız konsolide olmalı, Cumhur İttifakı olarak da sandığa yansımalı. Bizim MHP ile azami müştereklerimiz var. Bizim gündemimizde Türkiye'yi hayalleriyle buluşturmak var.  Bizim gündemimizde hizmet ve eser var. Gündemimizde milletimizin lokmasına musallat olan fırsatçılara engel olmak var. Bizim gündemimizde domates, biber, patlıcan fiyatlarını şişirerek insanımızın rızkını bozanlar var. Onların gündeminde bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına yoldaşlık yapmak var. Onların gündeminde Türkiye'nin ayağına çelme takmaya çalışanlara payanda olmak var. CHP'nin gündeminde bölücü terörün siyasi uzantılarına yoldaşlık yapmak, geleceğepusu kurmak var.

"FETÖ paçavraları önünde nöbet tuttular"

Biz ihya etmenin, inşa etmenin, yeni eserler, yeni projelerle ülkemizi kalkındırmanın mücadelesini verirken, CHP yıkmanın yasaklamanın peşinde. Basın özgürlüğü diyerek FETÖ'nün paçavraları önünde nöbet tuttular. Gezi olaylarında sokakları yakıp yıkan bunlardı. Belediye otobüslerini ateşe veren vandallara sahip çıktılar. 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yeni bir ruh inşasına çalışırken, cuma akşamına kadar 'hayır' dedir. Son anda geleceğini bildirdi, baskılara dayanamadı. Bir müddet sesini çıkarmadı. Sonra 'Yenikapı ruhu bitmiştir' dedi. Bunlarda vatanseverlik yok.

"Bu tür çağrıları Rumlardan işitiyorduk"

Önceki gün bir CHP milletvekili çıktı, doğal gaz ve petrol arama çalışmalarımızı eleştiriyor, durdurulmasını istiyor. Gaflettir bu. Bu tür çağrıları Rumlardan işitiyorduk.  Bizi en çok yaralayan CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır. Türkiye'nin Akdeniz'de yürüttüğü çalışmalardan rahatsızlık tabiidir. Sorgulanması gereken CHP'nin tavrıdır.

SON 17 YILDA ATTIĞIMIZ HER ADIMDA CHP ZİHNİYETİNİ KARŞIMIZDA BULDUK

Son 17 yılda attığımız her adımda CHP zihniyetini karşımızda bulduk. Terörle mücadelede yanımızda olmadılar. Güvenlik güçlerimizin moralini bozmak için açıklamalarda bulundular. 17-25 Aralık'ta FETÖ'nün montajlarını grup kürsülerinde kiraya verdiler. 15 Temmuz'da FETÖ'cü alçaklarla anlaşıp milletin arasından kaçıp gittiler. Basın özgürlüğü diyerek FETÖ'nün paçavraları önünde sabahlara kadar nöbet tuttular.

BİZİ EN ÇOK YARALAYAN CHP'NİN RUMLARIN AĞZI İLE KONUŞMASIDIR

Önceki gün bir CHP'li çıkmıl petrol ve doğalgaz arama çalışmamızı eleştiriyor. Türkiye'yi bu arama faaliyetlerini son bulmaya çağırıyor. Biz zaten bu çağrıları Rumlar'dan işitiyorduk. Diğer ülkelerden de işitiyorduk. Rumların ve diğerlerinin rahatsız olması normaldir. Bizi en çok yaralayan CHP'nin Rumların ağzı ile konuşmasıdır. Böyle bir şey ile anamuhalefetin gurur duyması gerekir.

CHP VE RUMLAR İSTİYOR DİYE FAALİYETLERİMİZİ DURDURMAYACAĞIZ

Elbette biz Rumlar ve kimi CHP'liler istemiyor diye faaliyetlerimizi durdurmayacağız. Milletimizin hasretle beklediği müjdeli haberleri vereceğiz. Sevgili Altındağlılar hesabı biz milletimize veriyoruz.

BİLKENT HASTANESİ'NİN 14 MART'TA RESMİ AÇILIŞINI YAPIYORUZ

Semt pazarlarının, spor komplekslerinin sizlere hayırlar getirmesini ümit ediyorum. Tek kalemde 306 trilyon lirayı aşan yatırım, eser, proje ve hizmeti Altındağlı kardeşlerimizin kullanımına sunmuş oluyoruz. Bilkent Hastanesi'nin 14 Mart'ta resmi açılışını yapıyoruz. Şu an itibarıyla hasta kabulüne başlamış durumda. Bu benim ta belediye başkanlığımdan itibaren hedefimdi, gayemdi. Türkiye'yi şehir hastaneleriyle donatmak. Şimdi de büyükşehirlerde, bazı illede, Isparta, Mersin, Yozgat'ta bunların hepsini yapıyoruz, yapacağız. 14 Mart'ta Etlik Şehir Hastanesi'ni hizmete açıyoruz.

ANKARA'YA 13 MİLLET BAHÇESİ YAPIYORUZ

Kültür Yolu projesiyle Ankara tarihini günümüze taşıyoruz. Ankara Kalesi'nin Ak kale burcundan başlayıp Atatukel'de sonuçlanacak 12 kilometrelik yolu bir kultür yolu haline getiriyoruz. Ankara Kalesi'nin tarihi değerini ortaya çıkaran çalışmalarımız var. Burasını turistlerin kullanımına kazandıracağız. Ankara'ya 13 millet bahçesi yapıyoruz. Bunlardan 4 tanesi Altındağ ilçemizde olacak.

Güncellenme Tarihi : 20.2.2019 16:45

İLGİLİ HABERLER