Gündem
  • 12.1.2019 20:00

Erdoğan AK Parti Kocaeli adaylarını açıkladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de aday tanıtım toplantısına katıldı. Erdoğan konuşmasında "Tüm il ve ilçe başkanlarına talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde isimleri olmayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız" dedi. Ayrıca, Başkan Erdoğan: İngilizlerin çok önemli bir kuruluşu açıklamayı yaptı. '2030 yılında Amerika üçüncü sıraya, Türkiye ise beşinci sıraya yükselecek' dedi." Başkan Erdoğan son olarak Kocaelilere müjdeyi verdi: Toplam maliyeti 10,5 katrilyon lira olan Gebze, Sabiha Gökçen, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile İstanbul Yeni Havalimanı, Halkalı arasındaki yüksek hızlı tren projemizin, proje çalışmaları bitti, yakında inşasına başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı adaylarını açıkladı.

AK Parti Başiskele Belediye Başkanı Adayı Yasin Özlü

AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Adayı Bünyamin Çiftçi

AK Parti Darıca Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık

AK Parti Derince Belediye Başkanı Adayı Zeki Aygün

AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Adayı Hamza Şayır

AK Parti Gebze Belediye Başkanı Adayı Zinnur Büyükgöz

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer

AK Parti İzmit Belediye Başkanı Adayı Azize Sibel Gönül

AK Parti Kandıra Belediye Başkanı Adayı Adnan Turan

AK Parti Karamürsel Belediye Başkanı Adayı İsmail Yıldırım

AK Parti Kartepe Belediye Başkanı Adayı Mustafa Kocaman

AK Parti Körfez Belediye Başkanı Adayı Şener Söğüt

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Kocaeli'nin tüm ilçelerindeki mahallerindeki vatandaşlarımı selamlıyorum. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız buna inanıyorum. Kurulduğu günden beri Kocaeli teşkilatında görev yapmış demokrasimize hizmet etmiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Tüm seçimlerde olduğu gibi Kocaeli bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden yana kullanacaktır. AK Parti kadroları daha çok çalışacak ve inşallah tüm ilçelerimizde bir kez daha AK Parti'nin zafer sancağını salladıracaktır. Bu şehir emeğin fedekarlığın değerini çok iyi bulur.

RABBİM İNŞALLAH BİZLERE NASİP ETSİN

31 Mart seçimlerinde AK Parti teşkilatlarına çok görev düşüyor. Rabbim inşallah bizlere, gerek Selçuklu'da gerek Osmanlı'da gerek Cumhuriyet'in kuruluşunda öncü olan liderlerle beraber yeni bir tarih yazmayı nasip etsin"


 

"DALGALANMA YERİNİ İSTİKRARA BIRAKTI"

Dövizi ve faizi kullanarak ülkemizi tökezletmeye kalktılar. Açıklanan her veri ekonomideki dalgalanmanın yerini yeniden istikrara bıraktığını gösteriyor. Cari işlemler açığı son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir. Kredi kartı borcu olanından esnafımıza her kesime desteğimizle vatandaşımızın yanında yer aldık. Son ekonomik tuzak da milletimizin hedeflerine ulaşma azmini kamçılamıştır. Ya iyi bir hamle yapıp bir üst lige çıkacağız ya da patinaj yaparak eski günlere geri döneceğiz. Biz milletimizi bir üst lige çıkarmaya kararlıyız. İngilizlerin çok önemli bir kuruluşu açıklamayı yaptı. '2030 yılında Amerika üçüncü sıraya, Türkiye ise beşinci sıraya yükselecek' dedi."

"YÖNLENDİREMEYECEKLERİNİ ANLADILAR"

Demokraside ve ekonomide kat ettiğimiz mesafe hem bugünlere gelmemizde hem hedeflere ulaşmamız konusunda çok büyük güvence. Geçmişte istedikleri gibi yönlendirenler artık bunu yapamadıklarını gördükleri için gelip bizimle anlaşma yolunu seçiyorlar.

"KADİM DAVALARIMIZDAN ESER KALMAZDI"

Türkiye eski Türkiye olsaydı Suriye'de o terör koridoru kurulmuştu. Filistin gibi, Bosna gibi kadim davalarımızdan eser kalmamıştı. Bunu biz söylemiyoruz, dünyadan sivil toplum temsilcileri, akademisyenler söylüyor.

NOTLAR

Aday tanıtım toplantısının yapıldığı salon, kırmızı beyaz balonlarla süslenirken, tribünlerde bulunan partililere "Kocaeli" yazılı atkılar ve Türk bayrağı ve AK Parti flaması dağıtıldı.

Salona özel olarak yerleştirilen hareketli led ekranlardan AK Parti'nin sloganları gösterildi.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya ve Ali İhsan Yavuz ile AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, kürsüye çıktığında Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı şiiri okudu.

Programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili hazırlanan sinevizyon gösterildi.

Salonda, "1071 Alparslan", "1299 Osman Gazi", "1453 Fatih Sultan Mehmet", "1923 Mustafa Kemal Atatürk", "2023 Recep Tayyip Erdoğan" resimleriyle koreografi yapıldı.

Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 12.1.2019 20:08

İLGİLİ HABERLER