Gündem
  • 24.5.2018 15:52

Erdoğan Alevilere müjde verdi!

Ankara Spor Salonu'nda AK Parti seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cem evlerine hukuki statü sağlayacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin seçim beyannamesini Ankara'da açıkladı. Yediden yetmişe neredeyse tüm kesimlere müjdelerini sıralayan Erdoğan, Alevi vatandaşlara da müjdeli haberi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cem evlerine hukuki statü sağlayacağız' dedi.

Erdoğan: Enflasyonu sorunun ülkemizin gündeminden çıkaracağız

AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde enflasyon sorununu Türkiye'nin gündeminden çıkaracaklarını söyledi.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda AK Parti seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstikrarlı ve güçlü ekonomi 5. başlığımızdır. Yeni dönemde de güven ve istikrarı sağlamaya çalışacağız. Mali disiplinden en küçük taviz vermeyeceğiz. Yüksek büyüme ekonomimizin lokomotifidir. Yüksek katma değerli sektörlerin ekonomideki payını artırarak ekonomideki gücümüzü artıracağız. Sermaye piyasalarımızı yeni alanlarla geliştirerek, daha etkin kullanımı sağlayacağız. Epeyce gerilettiğimiz, son dönemde bir parça yukarı hareketlenen enflasyon sorununu ortadan kaldırmakta kararlıyız." dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2018 15:56

İLGİLİ HABERLER