Gündem
  • 24.4.2018 12:29

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'adaylık' çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'adaylık' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olması çağrısında bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na aday olması çağrısında bulunan Erdoğan, 'Vakit kaybetme gel aday ol" şeklinde konuştu.

Erdoğan dün TBMM'eki 23 Nisan özel oturumunda yaşanan gerginlikle ilgili CHP Grup başkanvekili Özgür Özel'in sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan, seçimle ilgili "En güzeli şu, şu anda çok garip bir senaryo ortada piyasada. Hafta sonuna kadar bakalım nasıl oynanacak. Bizim böyle bir sıkıntımız hamdolsun yok. Biz bu konuda adımımızı atmışız, bir taraftan manifestomuzu bir taraftan seçim beyannamemizi hazırlıyoruz ve yoldayız" diye konuştu. Erdoğan, "Dün baktım ki sözde İYİ Parti’nin koltuklarında senin 15 adamın yok, hala CHP koltuklarında duruyor. Niye oraya gitmediler? Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2018 12:32

İLGİLİ HABERLER