Gündem
  • 26.6.2017 00:14

Erdoğan FETO'cuların ihbar edilmesini istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti İstanbul Bayramlaşma programına yaptığı konuşmada FETÖ uyarısında bulundu. Nerede bir FETÖ’cü var ise bildirilmesi gerektiğini böylece mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirten Erdoğan “Bilip de bildirmeyen sorumludur” dedi. İşte Erdoğan’ın konuşmasından ilgili bölüm:

ŞAYENT KENDİLERİNİ GİZLEYEREK HALA ETRAFTA DOLAŞANLAR VARSA...

 -Bu süreçte elbette nefesi kesilenler, soluğu yetmeyenler, niçin siyaset yaptığını unutanlar, makam mevki hırsına kendini kaptıranlar oldu. Bugün onların hiçbiri aramızda yok. Şayet bir şekilde kendilerini gizleyerek hala etrafta dolaşanlar varsa onların da hesaplarının görüleceği günler yakındır. Ama hamdolsun AK Parti’nin ana omurgası sapasağlam ayaktadır.

- Bayramdan sonra illerde, ilçelerde kongre hazırlıkları başlayacak. Metal yorgunluğunu giderelim, 2019’a hazırlanalım. Görüldüğü gibi inşallah olağanüstü kongrede 30 yaşın altında genç kardeşlerimiz MKYK yönetimine girdi. 2019 parlamento seçimlerinde inşallah bunu çok daha ileri bir seviyeye yükselteceğiz. Şunu unutmayın AK Parti bu ülkede ilklerin partisidir, olmaya devam edecektir.

BİLDİĞİNİZ FETÖ MENSUBU VARSA BİLDİRİN

-Hepinize sesleniyorum; nerede, bildiğiniz, bulduğunuz bir FETÖ terör örgütü mensubu varsa bunu bizlere muhakkak bildireceksiniz. Eğer bildirmiyorsanız sorumlusunuz. Bu ümmeti, bu milleti parçalayanlara bunun hesabını sormaya devam edeceğiz. Bakınız, Amerika'da bey bey Pensilvanya'da çiftlikte yaşıyor değil mi? Herhalde buradan bir şeyler anlamanız lazım. Amerika bunu niye vermiyor, herhalde buradan da bir şeyler anlamanız lazım. Öyleyse burada bu çalışmayı birlikte yürüteceğiz. Siz hangi mahallede kim var, bunları gayet iyi bilirsiniz. Bulacaksınız, biz de araştıracağız, inceleyeceğiz, hukuk içinde gereğini de yapacağız."

Güncellenme Tarihi : 26.6.2017 00:55

İLGİLİ HABERLER