Gündem
  • 18.4.2015 23:42

Erdoğan 'Filinta' adlı dizi setini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli programında bazı ziyaretlerde bulundu. Erdoğan çekimleri Seka Film Platosu'nda sürdürülen Filinta dizi setini de ziyaret ett.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Valiliği'nden açılış töreninin yapıldığı Seka Park'a Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüsle, kendisini bekleyenleri selamlayarak geldi. Erdoğan'ı Sekapark'ta, ellerinde çiçek ve Türk bayraklarıyla yol boyunca sıralanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un minik sporcuları karşıladı.

VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Alana girdikten sonra sahneden Kocaelilileri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokoldeki yerini aldıktan sonra kendisine ulaşmaya çalışan biri engelli biri yaşlı iki vatandaşın yanına giderek sorunlarını dinledi.

KALBİMİN MEHTABI

Konuşması sık sık slogan ve şarkılarla bölünen Erdoğan, "Samanyolu" şarkısını söyleyerek tezahürat edenlere "Sizler hep benim kalbimin mehtabı oldunuz ve bugünlere beraber geldik" diye karşılık verdi.


AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer protokol üyeleriyle temsili kurdele keserek açılışları gerçekleştirdi.

SETE ZİYARET

Törenin ardından açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi'ni gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çekimleri Seka Film Platosu'nda sürdürülen "Filinta" adlı dizinin setine gitti. Ziyaretler, basına kapalı gerçekleşti.

sabah

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:58

İLGİLİ HABERLER