Gündem
  • 29.4.2017 12:17

Erdoğan gözdağı verdi!. Sincar'da 210 teröristi hallettik bir gece gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika mesajı geldi. Erdoğan, "Sincar'da yaklaşık 210,200 tane teröristi orada hallettik. Bir gecen ansızın gelebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın 7. Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan özekle şunları söyledi: “Ülkesine ve milletine sadakatle bağlı çalışan herkese kapımızda kalbimizde açıktır. Faydasız ilimden yükseltmeyen amelden kabul olunmayan duadan Allah’a sığındığımız gibi halk ve hak yolunda harcanmayan imkandan da uzak durmanın gerektiğini düşünüyorum. İnşallah sizlerle birlikte ülkemizi sıkıntılardan kurtaracağız ve geleceğe hazırlayacağız.

'YERALTINDA DA HAYAT YOK! ORALARI MEZAR EDİYORUZ'

Terör örgütlerine karşı tarihimizin en büyük başarılarını elde ediyoruz. FETÖ'nün devletten, hayatımızdan sökülüp atılması konusunda çok büyük mücadele gerçekleştik. Bu vücudumuzda öylesine metaztaz yaptı ki, her yerden temizlenmesi gerekiyor. Ne demiştim; inlerine gireceğiz demiştim. İnlerine girdik ama bitmedi, in çok. Aynı şekilde PKK'nın da inlerine girdik giriyoruz. Şu anda askerimiz, polisimiz, dağlarda, Tendürek'te, Gabar'da, Cudi'de Bestler deresinde 200 metre yerin dibine kuyu açmak suretiyle şehrin altına yeni şehirler kurmak suretiyle orada kendilerini barındıracak imkanları kurmuşlar. Şimdi bizim askerimiz, jandarmamız, polisimiz, güvenlik korucularımız hep birlikte yerin altında da bunlarla savaşıyorlar. Sınırın ötesinde PYD ile YPG ile görüyorsunuz kimlerin desteğiyle bize nasıl saldırıyorlar. Havanlarla, top mermileri. Ama oraları da onlara mezar ediyoruz.Sincar'da yaklaşık 200 , 210 tane teröristi orada hallettik. Bir gecen ansızın gelebiliriz."

 

Güncellenme Tarihi : 29.4.2017 12:23

İLGİLİ HABERLER