Gündem
  • 14.10.2018 01:26

Erdoğan Kayseri'de düğünde

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in oğlu Furkan Çelik ile Beyza Selçuki'nin düğün töreninde nikah şahidi oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, oğlunun nikah törenine katılan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. Çelik, şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli konuklarımızın katılımı ile kızımız Beyza ile oğlum Furkan’ın nikah akidlerini gerçekleştirdik. Nikah töreninde şahitlik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a, Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’e, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’a ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a; ayrıca nikah akdini gerçekleştiren İl Müftümüz Şahin Güven’e ve kıymetli misafirlerimize teşriflerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Düzenlenen törende genç çiftin nikahlarını İl Müftüsü Şahin Güven kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptı.

Güncellenme Tarihi : 14.10.2018 01:29

İLGİLİ HABERLER