Gündem
  • 17.12.2017 15:58

Erdoğan: Kudüs'te büyükelçilik açacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Doğu Kudüs'te kısa zamanda büyükelçilik açacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Karaman 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. "Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız" diyen Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Gençler şu an karşımda iradesine, geleceğine, demokrasisine canı pahasına sahip çıkan bir Karaman görüyorum. Bu salonda genç yaşlı demeden kalbi Filistin, Kudüs ve dava için çarpan kalabalıklar görüyorum.

"BÜYÜKELÇİLİĞİMİZİ ORADA AÇACAĞIZ"

Türkiye bölgede attığı adımlarla bu kirli hesaplara çomak sokmuştur. Terör devletinin kurulmasına engel olmuştur. Orası diyor, Filistin'in başkenti olarak ilan edilmeli diyor. Biz çoktan ilan ettik. İşgal altında olduğu için oraya gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Bizim başkonsolosluğumuz bile büyükelçi ile temsil ediliyor. Fiili olarak biz bu işi yapmışız. Bizim resmi olarak da o günler yakın ve büyükelçiliğimiz ayrıca orada açacağız.

Batılı kurum ve kuruluşların teröristlere verdiği destek medya boyutu ile kalmıyor. Terörün bu kadar meşrulaştırıldığı, alenen desteklendiği bir başka dönem yoktur. Şunu unutmayın, yalanın en güçlü panzehiri hakikatlerdir.

Güncellenme Tarihi : 17.12.2017 16:06

İLGİLİ HABERLER