Gündem
  • 31.8.2016 00:03

Erdoğan külliyeden Cerablus'a bağlanıp Efe Yüzbaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cerablus'a bağlanarak bölgedeki tankçı Yüzbaşı Efe Trabzon'la görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘şehit yakınları ve gazilere' verdiği yemekte konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının ardından Cerablus'la canlı bağlantı gerçekleştirildi. Bölgedeki tankçı Yüzbaşı Efe Trabzon'la konuşan Erdoğan, "Komutan altındaki bütün askerimize buradan selam sevgilerimizi gönderiyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun, aldığım haberlerle gururlanıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

‘RUHUNU 1 DOLARA SATANLARIN TARİHİMİZLE, KÜLTÜRÜMÜZLE, BİZİMLE BİR İLİŞKİSİ OLAMAZ'

Bu millet aslını inkar eden haramzade olmadı. 15 Temmuz'da düşman bu kez içeriden saldırdı. Millet olarak binlerce yıllık bir devlet geleneğine, maddi ve manevi boyutlarıyla muhteşem bir medeniyet birikimine, coğrafyamızda bin yıllık hakimiyete sahibiz. Bütün bunlar ortada dururken, aklını ve inancını Amerika'da yaşayan bir şarlatanın emrine verenlerin, ruhunu 1 dolara satanların tarihimizle, kültürümüzle, bizimle bir ilişkisi olamaz. Yüce dinimizin değerlerini istismar eden FETÖ ve DAİŞ gibi örgütlere karşı uyanık olmak zorundayız. Allah bize düşünmemiz, mukayese etmemiz, kendi kararımızı kendimiz vermemiz için akıl vermiş.

‘GEREKLİ OLAN YERE BİLDİRMELERİNİ İSTİYORUM Kİ BU TEMİZLEME HAREKATINI ÇOK DAHA ÇABUK YAPALIM'

Askerimizin içinde varsa, bunu hemen gerekli olan yere bildirmelerini istiyorum ki bu temizleme harekatını çok daha çabuk yapalım, çok daha çabuk bitirelim. Zira Silahlı Kuvvetleri'miz bunlara asla layık değil. Bu mücadelenizde Cumhurbaşkanı olarak, başkomutan olarak, bu aziz milletin bir evladı olarak daima askerlerimizin yanındayım, yanlarında olmaya da devam edeceğim.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2016 00:20

İLGİLİ HABERLER