Gündem
  • 17.9.2014 12:30

Erdoğan, o gazeteye patladı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunun 19. Olağan Genel Kurulunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin önemine değindi ve esnaf ve sanatkarlardan sürece destek vermelerini istedi. Erdoğan, TESK’in 10 milyonluk bir kitleyi temsil ettiğini ifade ederek, "Sizler toplumdaki dayanışmanın anahtarını elinizde tutuyorsunuz. Bundan dolayı sizlerden bu süreçte destek istiyoruz" dedi.

"ALÇAKLIKTIR"

Uluslar arası arenada Türkiye’nin teröre destek veren bir ülke olarak gösterilmeye çalışıldığını belirten Erdoğan, duruma sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Dün Amerika’da bir basın kuruluşu benim ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hacı Bayram Veli Camii’nin çıkışında görüntülenmiş fotoğrafımızı koyarak bizi terör örgütlerine destek vermekle suçluyor. En hafif tabiri ile bu alçaklıktır, hainliktir, adiliktir. Yok Türkiye petrol alıyor, yok Türkiye’de tedavi görüyorlarmış. Böyle bir şey asla mümkün değil" diye konuştu.

"İnsan canına kasteden bir yaklaşım bizim nazarımızda kabul görmez" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD’in alıkoyduğu 49 Türk vatandaşının hayatının kendileri için her şeyden önemli olduğunu, bu yüzden dikkatli adım attıklarını söyledi.

Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarına yönelik eleştirilerini de sürdürdü.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:46

İLGİLİ HABERLER