Gündem
  • 23.3.2018 15:04

Erdoğan öldürülen YPG'li terörist sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda öldürülen terörist sayısının 3 bin 700'ü aştığını söyledi.

AK Parti Bağcılar İlçe Kongresi öncesinde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 700 ‘ü aştığını açıkladı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bağcılar, biz bugüne kadar hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik. Biz sadece Allah'ın huzurunda eğildik. Sizlerin bu kararlı yürüyüşü hiçbir zaman bize geri adım attırmayacaktır.

15 Temmuz'da ne oldu? 15 Temmuz'da Bağcılar dimdik ayakta durdu. Bomba yağdıran uçaklara ve tanklara karşı ayakta durduk. Hamdolsun bu darbeciler hedeflerine ulaşamadı. Bazıları ülkeyi terk etti bazıları da adaletin önünde hesap vererek hapis yattı. Ama bunlar bitmedi.

40 yıldır PKK rahat durmadı. Hep sabrettik ama bir yere kadar. Geldiğimiz nokta şu an belli. Artık bunlara haddini bildirmek gerekiyordu. "İnlerine gireceğiz" dedik ve inlerine girdik.

Suriye'ye kaçtılar. YPG ile beraber oldular. Değerli kardeşlerim onlara gereken ders verildi. Şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3700'ü aştı.

AFRİN'İ TEMİZLEDİK

Hamdolsun Afrinliler yuvalarına dönmeye başladı. Her türlü desteği veriyoruz.

Trump ile de görüştük. Bizim kararlılığımızı ve geri adım atmayacağımızı dile getirdik. Biz her zaman mazlumların yanında olduk. Hiçbir zaman zalimlerin yanında olmadık. Afrin'i hamdolsun temizledik. Ama bu iş Afrin ile bitmeyecek. Sırada Münbiç ve İdlib var. Hak tecelli edene kadar yola devam edeceğiz.

YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ

Sevgili kardeşlerim, artık yeni bir döneme giriyoruz. Mart'ta biliyorsunuz ki yerel seçimler var. Kadınlarımız ve gençlerimiz buna hazır mıyız? Yeni bir dönem başlayacak buna hazır mıyız?

Biz 90'larda Bağcılar'a geldiğimiz zaman çizmelerle dolaşıyorduk. Her yer çamur içindeydi. Ama bugün farklı bir Bağcılar var. Daha da güzel olacak. Sağlığı, emniyeti ve eğitimi ile daha da kalkınacaktır. Ev ev dolaşmaya var mıyız? Gençlere soruyorum; üniversitelerde ve liselerde tüm gençleri kucaklamaya hazır mıyız?

Güncellenme Tarihi : 23.3.2018 15:08

İLGİLİ HABERLER