Gündem
  • 21.10.2018 20:26

Erdoğan : Salı günü Cemal Kaşıkçı cinayetini tafsilatıyla anlatacağım

Olayn başından cinayeti itiraf ettikleri güne kadar Suudilerin sürekli olarak inkar edip karartmaya çalıştıkları Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Erdoğan'dan çok çarpçı açıklamalar geldi
Üsküdar-Çekmeköy metro hattı açılışında konuşan Erdoğan, Suudileri zıplatacak bir ifade kullandı, "Olayı her tafsilatıyla açıklayacağım. karanlıkta bir şey kalmayacak" dedi.
Erdoğan'ın sözlerinden kısa bir süre önce, Suudilerden dalga geçer gibi bur açıklama yaplmıştı. Suudiler, "Ceset nerede haberimiz yok" dedi.

CEMAL KAŞIKÇI SORUŞTURMASI

Erdoğan, Türkiye'ye yönelik saldırıların şiddetinin giderek arttığını belirterek, şöyle devam etti:

"Mahiyette de değişiyor. İşte en son Cemal Kaşıkçı olayındaki hassasiyetler...Biz 'Kararlıyız. Bunu meydana çıkaracağız.' dedik. Şimdi bu konuyla ilgili açıklamalarımı inşallah salı günü grup toplantısında yapacağım. Çünkü burada adaleti arıyoruz. Bütün çıplaklığıyla ortaya çıkacak. Sıradan atılan bazı adımlarla değil. Bütün çıplaklığıyla... 15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Bunlar tüm detaylarıyla açıklanmalıdır. Bunları salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim. Dünya şu anda kimi nasıl konuşuyor, hepsine bakacağız."

Güncellenme Tarihi : 21.10.2018 20:37

İLGİLİ HABERLER