Gündem
  • 13.10.2015 21:37

Erdoğan'a böyle soru sorulmadı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısına ilişkin yaptığı açıklama sırasında Finlandiyalı bir gazetecinin sorduğu 'Halk sizden korkuyor. 'Diktatör' olduğunuzu söyleyenler var. Ne diyorsunuz?' sorusuna tokat gibi cevap verdi.

İddia ediyorum, yazılı ve görsel medyada, çocuklarım eşim başta olmak üzere her türlü hakareti sınırsız bir şekilde yapmaktadır.

13-14 yıllık başbakanlık döneminde bunları sabırla karşıladık. Şimdi derin devlet diyorlar. bunu neye göre söyleniyor. Konuşmamda bunu ifade ettim. Bir tespiti net yapmamız lazım fikirle mi bilgiyle mi konuşuyoruz? Fikirle konuşursanız hep yanılırsınız. Bilgiyle konuşursanız bilgide saygı vardır. Bilgiyle değil dedikoduyla konuşuluyor."

"Öncelikle diktatörün olduğu ülkede böyle bir soru soramazsınız. Diktatörün olduğu bir ülkede Cumhurbaşkanının ailesi dahil sınırsız hakaretin olduğunu göremezsiniz. AB üyesi ülkelerinde olmayan talep ve etkinlikleri Türkiye'den daha fazla olan ülkelerle yarışırız.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:01

İLGİLİ HABERLER