Gündem
  • 25.5.2016 10:10

Erdoğan'dan Bakanlar Kurulu ile ilgili ilk yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsani Zirvesi'nde BM Genel Sekreteri ile ortak basın toplantısı düzenledi. Yeni hükümete ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

"Siyasette azmi olan boşta kalmaz. Hizmet için kendilerine bir görev düşer. Gece geç saatlere kadar Sayın Başbakanımız'ın getirmiş olduğu liste üzerinde çalışmalarımı yaptım ve bu sabah da onayımı verdim. Kabinede 9 arkadaşımızın değişimi söz konusu oldu. Bugüne kadar bu hizmeti vermiş arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Şu anda zaten yine bir kısmı çok daha farklı görevlerde istihdam ediliyor, edilecek. Bakan olmayabilir. Bir kısmı partinin değişik yerlerinde yer alır, parlamentoda yer alır. Siyasette kimse boş kalmaz. Yeter ki bir dava adamı olarak baksın.

İLK TOPLANTI YARIN 

Böyle baktığı zaman zaten bu ülkeye hizmette kendilerine de bir görev düşecektir. Adama iş mantığıyla değil işe adam mantığıyla yaklaşmaktır esas olan.Yarın ilk Bakanlar Kurulu toplantısını birlikte yapacağız. Yeni kabineye başarılar diliyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı veİzmir Milletvekili Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini onayladı.

İşte o anın fotoğrafları:


 

Güncellenme Tarihi : 25.5.2016 10:10

İLGİLİ HABERLER