Gündem
  • 14.1.2016 13:05

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Beyaz' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz Show'a yapılan terör örgütünün propagandası sonrası Beyazıt Öztürk özür dilemişti. Özür dilemesine tepki gösteren Kemal Kılıçdaroğlu da PKK eylemlerine devam edilmesi gerektiğini söylercesine açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan'dan bu olaya sert tepki geldi. Erdoğan, "Ana muhalefet partisinin genel başkanına göre o televizyon programcısı terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili o açıklamaları:

Sadece bu sözde akademisyenlerin değil kimi siyasetçilerin de benzer tavırlar içinde olduklarını üzüntüyle görüyoruz. Terör örgütü güdümündeki siyasetçiler benim gözümde artık siyasetçi değil, terör örgütün bir maşasıdır. Şayet siyasetçi olsalardı, kendi görüşleri, iradeleri olur onu uygular ve ona göre hareket ederlerdi. Bunların tek yaptığı terör örgütünden aldıkları emirleri yerine getirmekten, Türkiye'ye husimet besleyen kim varsa ona yanaşmaktan ibarettir. Bu şekilde davranan siyasetçi olmaz. Başta genel başkanları olmak üzere bu ülkenin ana muhalefetini temsil eden siyasetçilerin ortaya koydukları tutumlar ve beyan ettiği ifadeler üzüntü vericidir. Ana muhalefet lideri bir televizyon programcısını dik duramadı diye eleştiriyor. O'na göre televizyon programcısı terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş, böyle diyor o genel başkan.




Aynı zat teröristleri arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, orada sen de bir hendek açıver. Bu partinin kimi mensupları çatışmada yaralanan teröristeleri hastane ziyaretinden ilanlara kadar sergilemedik kepazelik bırakmadılar.

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER