Gündem
  • 26.8.2013 19:04

Erdoğan'ın elini öptüğü Hasibe Nine çok mutlu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çayeli ilçesinde yanına giderek elini öptüğü 96 yaşındaki Hasibe Ayan, Erdoğan'ı gördüğünde çocuğunu görmüş gibi olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Rize gezisi kapsamında geldiği Çayeli ilçesinde vatandaşa hitabı sonrası eşi Emine Erdoğan ile birlikte yanına gittiği Hasibe Ayan, Başbakan Erdoğan ile görüşmekten mutlu olduğunu anlattı.

"Bu kadar genişliği bize verdi. Hiçbir darlığımız yok. Allah başımızdan eksik etmesin, 100 yaşına kadar ömür versin" diyen Ayan, şunları söyledi:

"Ben çok zorluklar çektim. Buradan Rize'ye karneyle ekmek almaya giderdik. Ormanlık alanda 3 adam önümüze atladı. Biz 'ne yapacağız' diye düşünürken adamlar 'size birşey yapmayacağız. Sadece ekmeklerinizi alacağız' dedi. Onlar ekmeklerimizi alınca eve eli boş gittik. Akşam evde ne ekmek, ne de bir şey... Şimdi bu kadar tokluk varken biz bu adam için ne yapalım."

Hasibe Ayan, iki oğlu ve iki kızı olduğunu, oğullarından birini elektrik çarpması nedeniyle kaybettiğini anlatarak, "Şimdi bir oğlum, iki de kızım var. Ben Başbakanı gördüğüm zaman kendi oğlumu görmüş gibi hissediyorum. Böyle adam nerede bulunur? Böyle adamı yere bastırmayalım, göklerde gezdirelim. Başbakanı oğlum gibi seviyorum. Hanımı ile başımın üstünde yeri var. Evime davet etmek istiyorum. İnşallah o günleri görmek bana nasip olur" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:29

İLGİLİ HABERLER