Gündem
  • 22.5.2018 15:03

Eren Erdem'den büyük hainlik! Devlet sırlarını Fransızlara satmış

CHP'li Eren Erdem'in terör örgütü PKK'nın 3 kurucusunun Paris'te suikast ile öldürüldüğü olayın tek sanığı Ömer Güney ile ilgili verdiği bilgilerin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erdem'in MİT'ten aldığı bilgileri gazetecilere aktardığı görülüyor.

Paris’te eli kanlı terör örgütü PKK'nın 3 önemli ismi Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez vurularak öldürülmüş. Suikastın sanığı Ömer Güney ise duruşmasına 36 gün kala hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili bilgi toplayan Fransız gazeteciler MİT hakkında CHP'li Eren Erdem'le iş birliği yapıyorlar. Fransız gazetecilerin yanında MİT'i arayıp milletvekili kimliğini kullanan Eren Erdem MİT'ten aldığı bilgileri gazetecilere aktarıyor.

MİT HAKKINDAKİ BİLGİLERİ FRANSIZLARA ANLATIYOR

Fransız gazetecilerin verdiği numaranın Erzurum istihbaratına ait olduğunu öne süren Erdem MİT ile ilgili önemli bilgileri detaylı bir şekilde anlatıyor. Türkiye'ye karşı Fransızlarla birlikte hareket eden Eren Erdem PKK'lıların ve Ömer Güney'in öldürülmesinde MİT'i suçlayarak Fransız gazetecilere adeta ihbarda bulunuyor.

FRANSIZLARI TÜRKİYE KARŞI UYARIYOR

Videoda Fransız gazetecilerin ellerindeki belgeleri inceleyen ve belgelerdeki kişiler hakkında bilgi veren Eren Erdem Fransız gazetecileri Türkiye'ye karşı "Bu belgeler çok önemli. Bunları güvenli bir yerde saklamanız lazım. Eğerki bu belgeler hükümetin eline geçerse büyük risk almış olursunuz" sözleriyle uyarıyor.

BEBEK KATİLLERİNE "GERİLLA"

Eren Erdem'im konuşmalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise eli kanlı teröristlere PKK ağzıyla "gerilla" kelimesini kullanması oldu. Videonun tamamını dezanfarmasyon ve gizli bilgilerin yer almasından dolayı yayınlayamıyoruz.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2018 20:24

İLGİLİ HABERLER