Gündem
  • 18.4.2018 16:08

Erken seçim kararı öncesi baş döndüren trafik yaşandı

Erken seçim kararı öncesi baş döndüren trafik

Erken seçim gündeminde son dakika gelişmeleri... MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında 26 Ağustos 2018'i işaret ederek erken seçim çağrısı yapması gündeme bomba gibi düştü. Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin Beştepe'deki kritik görüşmesi yarım saat sürdü. Bahçeli, zirvenin ardından Başkanlık Divanı'nı topladı. Başbakan Binali Yıldırım da Külliye'ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kararını bizzat Külliye'de yaptığı basın toplantısında açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 13.30 sularında başlayan görüşmesi yarım saat sürdü. Görüşmede Bahçeli'nin dünkü grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısı değerlendirildi. Başbakan Binali Yıldırım da Külliye'ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15.45 sularında kameraların karşısına geçerek seçim tarihini 24 Haziran 2018 olarak duyurdu.

BAHÇELİ, BAŞKANLIK DİVANI'NI TOPLADI

Görüşme sonrası Bahçeli, Başkanlık Divanı'nı topladı. Habertürk TV muhabiri Ömer Topsakal'ın aktardığına göre, MHP liderinin Başkanlık Divanı'nı toplaması bilgilendirme amaçlı. A Takımı ile bir araya gelen Bahçeli, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaştı. Bahçeli'nin, erken seçim kararını geçtiğimiz hafta pazartesi günü topladığı Başkanlık Divanı'nda aldığı belirtiliyor.

ERDOĞAN KÜLLİYE'DE A TAKIMI İLE GÖRÜŞTÜ

Habertürk TV'den Çimen Çetin'in aktardığı bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması öncesinde Beştepe'de yetkili kurulları ile değerlendirmelerde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2018 16:08

İLGİLİ HABERLER