Gündem
  • 25.4.2018 00:29

Etkin pişmanlıkla bırakılan FETÖ'cü, örgüt mensuplarıyla yakalandı

Fetullahçıların asla ıslah olmayacağını gösteren bu ilginç olay Edirne'de yaşandı.

'Etkin pişmanlıktan serbest kalan FETÖ'cü örgüt mensuplarıyla haberleşirken yakalandı..

FETÖ'nün Edirne'de asker imamı olduğu için gözaltına alındıktan ve sonra mahkemede etkin pişmanlıktan yararlanarak serbest kalan hain, yurtdışındaki örgüt üyeleriyle bağlantıya geçtiği belirlendi.

Emniyetten alınan alınan bilgiye göre, Edirne'de örgütün "askerlerden sorumlu imamı" olduğu gerekçesiyle belirlenen M.B, gözaltına alındıktan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak serbest kaldı.

Savcılıktaki ifadesinde etkin pişmanlıktan yararlanmak istediğini belirterek  "Bir daha FETÖ üyelerinin geçtiği sokaktan geçmem." diyen M.B, serbest kalır kalmaz yurtdışında yaşayan FETÖ üyeleriyle bağlantıya geçti.

WhatsApp üzerinden örgüt üyeleriyle haberleşen M.B, örgütün üst düzey imamlarına da tutuklamalar ve mahkemeler hakkında bilgiler verdi.

Örgüt üyelerini tekrar organize etmeye çalıştığı belirlenen M.B, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bunun dışında etkin pişmanlıktan yararlanarak serbest bırakılan pek çok FETÖ'cünün örgütle alakasını hiç kesmediği iddia edildi..

 

Güncellenme Tarihi : 25.4.2018 01:30

İLGİLİ HABERLER