Gündem
  • 5.12.2016 13:52

Fenerbahçe'nin söylediği Beşiktaşlı Veli Kavlak mı!

Fenerbahçe -Beşiktaş derbisi geride kalmasına rağmen tarafların birbirleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde kalmaya devam ederken son olarak sarı-lacivertli kulübün yaptığı yazılı açıklamadaki gizemli cümleler kafaları karıştırdı.

Beşiktaş teknik patronu Şenol Güneş'in Fenerbahçe'den bize gelmek isteyen bir futbolcu oldu açıklamasına karşılık sarı-lacivertlilerde aynı şekilde üstü kapalı ilginç bir açıklamaya imza attı. Fenerbahçe yönetimi Güneş'in "Kadronuzda bize gelmek isteyen oyuncu var" sözüne "Geçmişten günümüze ve hatta şuan ki Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından aracılar vasıtasıyla tarafımıza haber göndererek, takımımıza transfer olma arzusunu ileten birçok futbolcu olmuştur." şeklinde cevap vermesi "acaba bu oyuncu kim?" sorusunu gündeme getirdi.

Sporx'de yer alan habere göre; Sarı-lacivertli yönetimin kasteddiği futbolcunun Beşiktaş kadrosu içinde yer alan Veli Kavlak olduğunu iddia edildi. Veli Kavlak'ın Beşiktaş kulübü ile sözleşme yenilemeden yaklaşık bir ay öncesinde Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'la görüşmek için bir menajerden yardım istediği ve bu isteğin o menajer tarafından Yıldırım'a iletildiği belirtildi.

Yaklaşık bir iki hafta süren Veli Kavlak - menajer - Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu telefon trafiğinin son aşamada hem oyuncunun geri adım atması hem de Fenerbahçe başkanının soğuk durmasıyla transfer zirvesinin gerçekleşmediği belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2016 13:53

İLGİLİ HABERLER