Gündem
  • 27.6.2017 00:15

Ferit Şahenk NTV Spor'u kapatıyor

Ferit Şahenk'ten sürpriz bir karar çıktı..
2008 yılından beri sporseverlerin ilgiyle takip ettiği spor kanalı NTV Spor, 17 Temmuz 2017’den itibaren yayın hayatına son verecek.

Yalnızca futbolla ilgili değil, sporun her alanındaki maçları ekranlara getirerek sporseverleri ekranlara bağlayan NTV Spor, BuzzSpor'un haberine göre 17 Temmuz 2017’den itibaren yayın hayatını sonlandıracak. Geçtiğimiz yıl da buna benzer bir haber internet dünyasında yankı bulmuş, haberler NTV Spor tarafından yalanlanmıştı.

Bu karar sonrası Türkiye’de düzenlenecek Eurobasket’ten bazı maçlar, NTV’de yayınlanacak. NTV’nin programına dahil olmayan diğer maçlar ise başka kanallara yönlendirilecek.

Bu zamana kadar birçok spikerle tanışmamızı sağlayan kanalın almış olduğu bu karar, eminim ki sporseverler tarafından da üzüntüyle karşılanmıştır.

Konuyla ilgili olarak sosyal medyadan gelen yorumlardan bazıları şöyle:

@ismailer_

NTV spor neden kapanıyor. Çünkü liyakat ve adaletten uzaklar. Patronları kandıran şeytan futbolcular TV'leri silah gibi kullandılar.

koray güçlü @GlKoray

Ntvspor'un kapanması cok acı

Hakan Gündoğar @Hakan_gundogar

Ntvspor kapanıyor iddialarına gelen yorumlarda ''iyi oluyor''diyen arkadaşlar kaç kişinin işinden olacağını biliyor mu? Yazık.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2017 23:42

İLGİLİ HABERLER