Gündem
  • 23.9.2014 11:50

Fethullah Gülen hastanelik oldu

Türkiye'de örgüt üyeleri tek tek toplanmaya başlayınca, Fethullah Gülen'in tansiyonu fırladı... Acil olarak da hastaneye kaldırıldı...

SON ÇARE HASTANE
Fırlayan tansiyonuna aldırmadan sabahlara kadar uzantılarına şifreli mesaj gönderdi. Özel doktoru ceketin üzerinden tansiyonunu ölçtüyse de faydasını görmedi. Müritler son çare olarak da örgüt lideri Gülen'i tam teşekküllü bir kamu kurumu olan Hospital Of University Pennsylvania'ya kaldırdı. Şeker, tansiyon, kalp ve damar tıkanıklığı gibi sağlık sorunları bulunan Fethullah Gülen'in fenalaşması, örgütte de paniği arttırdı.

SÖYLENTİLER ARTINCA CEMAATİN KARŞISINA ÇIKTI

Hastaneden dönüşte sesi soluğu çıkmayan ve doktor gözetiminde dinlenen Fethullah Gülen, durumunun ağırlaşıtğı iddiaları üzerine önceki gün cemaatinin karşısına çıkıp bir konuşma yaptı.

Fethullah Gülen, "Biliyorsunuz, rahatsızdım, “konuşmayayım” diyordum. Fakat arkadaşların da isteği olunca “Acaba Cenâb-ı Hak beni de te’dib eder mi?” diye endişe duydum.

Rabbime hesap verme endişesiyle, bugün de hasta masta -öğleden evvel, öğleden sonra ne çektiğimi Rabbim biliyor- o büyük insan gibi “Öleceksek, böyle bir şey yaparken ölelim.” mülahazasıyla geldim, o mülahaza ile başınızı ağrıttım.Rabbime hesap verme endişesiyle, bugün de hasta masta -öğleden evvel, öğleden sonra ne çektiğimi Rabbim biliyor- o büyük insan gibi “Öleceksek, böyle bir şey yaparken ölelim.” mülahazasıyla geldim, o mülahaza ile başınızı ağrıttım." dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:36

İLGİLİ HABERLER