Gündem
  • 2.5.2015 21:48

Fethullah Gülen PKK'ya ne vaat etti?

Pensilvanya'dan gelen talimatla Fethullah Gülen'in acil ve önemli bir mesajını PKK'ya ulaştıran Ekrem Dumanlı'nın Gültan Kışanak'a bu mesajı götürdüğü kesinleşti.
Fethullah Gülen'in mesajında PKK'ya çeşitli vaatlerde bulunduğu öne sürülüyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, A Haber'de HDP ve Paralel Yapı'ya yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, A Haber'de HDP ve Paralel Yapı'ya yönelik önemli açıklamalarda bulundu.Dumanlı'nın ziyareti ile Gülen'in mesajının Kışanak'a iletildiğini söyleyen Metiner, "Burada çok kirli bir senaryo var, Kürtler HDP üzerinden CHP'lileştirilmek isteniyor" dedi.

Metiner sözlerine şöyle devam etti:

"Ne Gültan Kışanak kendi örgütünün onayı olmadan o paralelci kişiyi kabul ederdi, ne de Ekrem Dumanlı o da Pensilvanya'daki çakma mesihin onayı olmadan asla böyle bir ziyaret gerçekleştirmezdi. Dolayısıyla burada bir mesaj teatisi söz konusu, mertlerse, yiğitlerse çıksınlar ne konuştuklarını söylesinler. Çünkü HDP Eş Başkanı'nı ziyaret etmesi çok daha başka soruları beraberinde getirirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı üzerinden Türkiye'nin Netanyahusu dediğimiz Fetanyahu'nun mesajları iletildi. Ne iletildiğini de herkes öğrenecek zaten.

KÜRTLER, HDP ÜZERİNDEN CHP'LİLEŞTİRİLMEK İSTENİYOR

Burada çok kirli bir senaryo var. Kürtler, HDP üzerinden CHP'lileştirilmek isteniyor. Kürtlerin kıblesi değiştirilmek isteniyor. Çok enteresandır. HDP'nin kıblesi ile Kürtlerin kıblesi bir değil. Enteresan bir şekilde seçim sonrası HDP-CHP ittifakı konuşuluyor. O zaman bu CHP değil mi Kürt halkının varlığını inkar eden . Bu CHP değil mi Zilanda on binlerce Kürdü katleden, inkarcı, ret, asimilasyon politikalarının mucidi olan Kürt katliamcısı bir parti ile hala HDP denilen parti seçim sonrası ittifak arayışında. Kürtler Türkiye'de değişimin, öncüsü, mimarı olması gereken Kürtler, o dindar, sosyolojinin çok anlamlı temsilcisi olan Kürtler HDP üzerinden eski Türkiye'nin güçlerinin yedeğine koşulmak isteniyor."

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:40

İLGİLİ HABERLER